Wedtips voor ijskoude Eredivisie-duels op zondag

Deze zondag staat er weer een spannende ronde in de Eredivisie op de planning. Bookmaker JACKS.NL presenteert een uitgebreid assortiment aan weddenschappen, en wij hebben enkele opties voor jou uitgezocht.

RKC-speler Michiel Kramer
© PROSHOTS | 21-01-2024 09:16

PSV kan, als de formatie van Bosz van Utrecht wint, het record verbreken van meeste wedstrijden ongeslagen op rij. Ajax is met het aantrekken van Jordan Henderson veel in het nieuws geweest desondanks is de Engelse middenvelder nog niet speelgerechtigd tegen RKC en zal zijn debuut nog een week moeten wachten. Feyenoord maakt zich op voor het duel tegen Vitesse, waar winst niet altijd een garantie is, na een gelijkspel tegen NEC.

Veilig en betrouwbaar

FC Utrecht - PSV

PSV trapt de voetbalzondag om 12.15 op ESPN tegen FC Utrecht af. De equipe van Jans is de afgelopen weken niet in denderende vorm en zal tegen PSV voor een punt moeten strijden. Voor winst van de Eindhovenaren staat er een odd van 1.34, voor een gelijkspel een odd van 5.80 en voor een winst van FC Utrecht geeft JACKS.nl een waarde van 8.50.

In eerdere ontmoetingen waren de verhoudingen vier keer in het voordeel van PSV en één keer liep de ontmoeting uit tot een remise. PSV won de laatste vijf wedstrijden elke keer met meer dan 3.5 doelpunt, waar een odd van 2.05 tegenover staat.

Voor de doelpuntenmakers moeten we bij PSV naar Luuk de Jong kijken, de spits is de laatst weken op schot. Een hoge odd om een doelpunt te maken krijgt hij daarom ook niet, met maar 1.79. FC Utrecht moet de doelpunten in de afgelopen weken van Victor Jensen krijgen. Als hij scoort tegen PSV staat daar een odd van 8.50 tegenover.

Vitesse - Feyenoord

Feyenoord neemt het op tegen Vitesse in een boeiend duel. De noteringen bij JACKS.NL laten zien dat Feyenoord de favoriet is met een odds van 1.24 voor een overwinning, terwijl een gelijkspel een waarde heeft van 7.00. Vitesse, met een odds van 12.00, wordt gezien als de underdog in deze wedstrijd.

De statistieken tonen aan dat in de laatste vijf wedstrijden van beide teams meer dan 3.5 doelpunten zijn gescoord, wat resulteert in een aantrekkelijke odd van 2.02. Vitesse wist in drie van die wedstrijden te winnen, terwijl Feyenoord twee keer zegevierde. Gimenez, met slechts twee doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, heeft een notering van 1.58 voor een doelpunt. Aan de kant van Feyenoord heeft Stengs in de laatste vijf wedstrijden opvallend goed gepresteerd, wat resulteert in een odds van 3.15 voor een doelpunt.

Vitesse heeft echter slechts twee doelpunten gescoord in de laatste vijf wedstrijden, wat de noteringen voor Manhoef en Proper op respectievelijk 4.90 en 12.50 verklaart.

Ajax - RKC Waalwijk

Ajax staat voor een ontmoeting met RKC, waarbij de noteringen bij JACKS.NL aangeven dat Ajax de duidelijke favoriet is met een odds van 1.24 voor een overwinning. RKC wordt gezien als de underdog met een notering van 10.50, terwijl een gelijkspel een waarde heeft van 7.50.

In de laatste vijf ontmoetingen tussen beide teams heeft Ajax elke keer de overhand gehad, wat de odds van 1.24 onderstreept. Opvallend genoeg zijn er in elke van die laatste vijf wedstrijden meer dan 3.5 doelpunten gescoord, wat resulteert in aantrekkelijke odds.

Voor de doelpuntenmakers bij Ajax biedt JACKS.NL verschillende noteringen. Brian Brobbey scoort het vaakst bij de Amsterdammers en heeft daarom een notering van 1.80, Engelsman Chuba Akpom staat op 1.74 en Steven Bergwijn op 2.18. Bij de tegenpartij heeft Michiel Kramer een odd van 3.60, de spits van RKC heeft dit seizoen vijf doelpunten gescoord.