Wedtips voor Feyenoord - Sparta en Real Madrid - Girona

Het voetbalweekend staat weer voor de deur en met topwedstrijden in zowel de Nederlandse Eredivisie als de Spaanse La Liga, zijn de verwachtingen hooggespannen. Bekijk hieronder een aantal uitgelichte wedopties van bookmaker JACKS.NL

Real Madrid - Girona
© PROSHOTS | 10-02-2024 08:15

Feyenoord - Sparta

Zondagavond vormt het toneel voor de Rotterdamse derby. Met Feyenoord als de duidelijke favoriet bij JACKS.NL met een quotering van 1.16, reflecteert dit de recente vorm en historische overhand van het team. Sparta, met een uitdagende quotering van 19.00, en het gelijkspel op 8.50, maakt dit een interessante matchup voor de underdog-liefhebbers.

Feyenoord heeft een indrukwekkende reeks neergezet met vier overwinningen en een gelijkspel in hun laatste vijf wedstrijden, terwijl Sparta met drie verliezen, een winst en een gelijkspel, zoekende is naar consistentie. De afwezigheid van Justin Bijlow bij Feyenoord roept vragen op over hun stabiliteit in het doel, maar Timon Wellenreuther heeft een kans om zich te bewijzen.

Slechts één ontmoeting uit de laatste vijf die onder de 3.5 doelpunten bleef, waar in dit duel meer dan 3.5 doelpunt een quotering van 2.16 oplevert. Voor de doelpuntenmakers is Santiago Gimenez, ondanks een dip in vorm, geprijsd op 1.54 om te scoren. Aan de andere kant biedt Tobias Lauritsen van Sparta, de topscorer van het team, een aantrekkelijke quotering van 6.75 om het net te vinden.

Real Madrid - Girona

In Spanje staat Real Madrid, met een quotering van 1.41 voor de winst, tegenover Girona, dat met 6.75 de outsider is. Het gelijkspel is geprijsd op 5.20, wat de potentiële competitiviteit van de wedstrijd benadrukt. Gezien de recente prestaties, waar beide teams elkaar goed partij hebben geboden, belooft dit duel spannend te worden.

Real Madrid's Joselu en topscorer Jude Bellingham, met respectievelijke quoteringen van 1.98 en 2.35 om te scoren, zijn spelers om in de gaten te houden. Bellingham scoorde tot nu toe 14 doelpunten voor Madrid, terwijl Joselu in de laatste vijf wedstrijden drie keer het net vond.

Girona's Christian Stuani en Artem Dovbyk, beiden in vorm met vier en drie doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, ontvangen respectievelijk quoteringen van 2.88 en 2.75. De quotering voor meer dan 3.5 doelpunten staat op 1.96, wat de verwachting van een doelpuntrijke wedstrijd onderstreept.