Wedtips voor Feyenoord - FC Twente en Inter - Fiorentina

Deze zondag staan er twee spannende duels op het programma in zowel de Eredivisie als Serie A. In de Eredivisie treffen Feyenoord en FC Twente om 14.30 elkaar, waar voor beide ploegen veel op het spel staat. Ook in de Serie A zijn de drie punten voor Inter en Fiorentina belangrijk in de titelrace van de Milanezen.

Duel tussen Fiorentina en Inter Milan
© PROSHOTS | 27-01-2024 19:04

We hebben een aantal opties van bookmaker JACKS.NL voor je uitgelicht.

Feyenoord - FC Twente

JACKS.NL heeft de volgende odds vastgesteld voor deze wedstrijd: Feyenoord wordt beoordeeld op 1.48, een gelijkspel staat op 4.75, en FC Twente wordt gewaardeerd op 8.00. Bovendien hebben ze interessante odds voor individuele spelers. Santiago Gimenez heeft odds van 1.75 om een doelpunt te scoren, terwijl Igor Paixao en Calvin Stengs respectievelijk noteringen van 3.00 en 3.55 hebben.

Als we kijken naar het totaal aantal doelpunten, is de odd voor minder dan 3.5 doelpunten gezet op 1.61. Dit suggereert dat de bookmaker een niet al te doelpuntrijke wedstrijd verwacht. Wat betreft de doelmannen, Bijlow zal het doel verdedigen voor Feyenoord, terwijl FC Twente kan vertrouwen op Unnerstal om hun netten schoon te houden.

Santiago Gimenez lijkt momenteel niet in topvorm te verkeren en heeft de afgelopen wedstrijden moeite gehad om het net te vinden. Ook interessant zijn de onderlinge statistieken tussen deze twee teams. In de laatste vijf ontmoetingen heeft Feyenoord één keer gewonnen, was er één gelijkspel en heeft FC Twente maar liefst drie keer gewonnen. Het belooft dus een boeiend duel te worden.

Fiorentina - Inter

Elders in Europa vindt een ander interessant duel plaats, ditmaal in de Serie A, waar Fiorentina het opneemt tegen Inter. Laten we eens kijken naar de recente odds en enkele opvallende spelers. Fiorentina heeft noteringen van 4.30, een gelijkspel staat op 3.75, en Inter wordt hoog ingeschat met een quotering van 1.86.

In de recente ontmoetingen tussen Fiorentina en Inter heeft Fiorentina één keer gewonnen, was er één gelijkspel en heeft Inter driemaal de overwinning opgeëist. Lautaro Martinez is een speler om in de gaten te houden, gezien zijn indrukwekkende vorm. Hij heeft in de laatste vijf wedstrijden vier doelpunten op zijn naam gezet, en zijn odds om opnieuw te scoren worden geschat op 2.32.

Inter heeft de afgelopen vijf wedstrijden indruk gemaakt door maar liefst 12 doelpunten te scoren, terwijl Fiorentina slechts drie doelpunten heeft weten te maken in dezelfde periode.Daarnaast hebben M'bala Nzola, Luca Ranieri en Lucas Beltran allemaal een keer gescoord voor Fiorentina. De odds voor Nzola, Beltran en Ranieri zijn respectievelijk 4.30, 6.30 en 23.00 om opnieuw het net te vinden.