Wedtips voor Feyenoord - FC Groningen en Inter - Atalanta

Dit midweekse voetbalaanbod brengt ons twee spannende confrontaties met grote implicaties in zowel de Serie A als de KNVB Beker. Met de odds van JACKS.NL duiken we in de kansen en potentiële uitkomsten voor de wedstrijden tussen Inter en Atalanta, en Feyenoord tegen FC Groningen.

Matts Wieffer Feyenoord-speler
© PROSHOTS | 28-02-2024 16:27

Inter - Atalanta

Woensdagavond om 20:45 staat de Serie A op scherp als Inter het opneemt tegen Atalanta. Met Inter als favoriet met odds van 1.64, reflecteert dit hun sterke vorm met vijf overwinningen uit de laatste vijf wedstrijden. Atalanta, geprijsd op 5.75 voor de winst, mag dan de underdog zijn, maar hun recente record van vier overwinningen en een gelijkspel toont hun potentie.

De onderlinge historie benadrukt Inter's dominantie met vier overwinningen en een gelijkspel in de laatste vijf duels. Interessant is dat beide teams in de laatste vijf ontmoetingen zeven keer meer dan 2.5 doelpunten hebben gemaakt, waardoor de odd van 1.79 voor meer dan 2.5 doelpunten een aantrekkelijke optie lijkt.

De individuele prestaties zijn ook opmerkelijk. Teun Koopmeiners van Atalanta, met tien doelpunten dit seizoen, heeft een interessante odd van 5.40 om te scoren. Aan de kant van Inter is Lautaro Martinez met drie doelpunten in zijn laatste vijf wedstrijden geprijsd op 2.17 voor een doelpunt. Charles de Ketelaere, ook in vorm met drie doelpunten, biedt een verleidelijke odd van sportsbook.

Feyenoord - FC Groningen

Dinsdagavond om 20:00 uur treffen Feyenoord en FC Groningen elkaar in de strijd om een plek in de finale van de KNVB Beker. Met odds die sterk in het voordeel van Feyenoord liggen op 1.11, tegenover een overwinning voor Groningen op 18.00, lijkt Feyenoord de duidelijke favoriet. Echter, de beker kent zijn eigen wetten, waardoor verrassingen nooit uitgesloten zijn.

De voorgaande ontmoetingen laten een voorkeur voor Feyenoord zien met drie overwinningen en twee gelijke spelen. De odd voor meer dan 3.5 doelpunt in deze wedstrijd staat op 1.96, wat de verwachting van een doelpuntrijke match ondersteunt.

Voor Feyenoord is dit duel cruciaal om nog in de race te blijven voor zilverwerk dit seizoen, terwijl een overwinning voor Groningen, dat het moeilijk heeft in de competitie, een glansrijk moment zou zijn. Yakuba Minteh, die afgelopen weekend twee keer scoorde voor Feyenoord, heeft een aantrekkelijke odd van 2.02 om opnieuw te scoren. Laros Duarte, die onlangs twee keer trefzeker was voor Groningen, biedt een zeer hoge odd van 12.00.