Wedtips voor Eredivisie-degradatiekraker RKC - Vitesse

In de Eredivisie staat er een cruciale ontmoeting op het programma tussen degradatiekandidaten RKC en Vitesse, die aanstaande zaterdag de degens kruisen. Holland Casino, als bookmaker, heeft enkele fascinerende weddenschappen klaarstaan voor dit duel.

RKC-speler Michiel Kramer
© PROSHOTS | 09-03-2024 10:53

RKC, verrassend genoeg als lichte favoriet aangeduid met winstkansen van 2.25, weerspiegelt hiermee hun recente prestaties en de geschiedenis van onderlinge resultaten. Een remise heeft odds van 3.60, terwijl voor een triomf van Vitesse odds van 3.20 beschikbaar zijn.

Statistiek

De verwachtingen wijzen op een geladen wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 1.65 dat beide teams het scorebord treffen. Desondanks bestaat er ook een reële kans op een 0-0 eindstand, met daaropvolgende odds van 2.15. Voor wie gelooft in een wedstrijd rijk aan doelpunten, biedt een gok op meer dan 3.5 doelpunten kansen van 2.95. De mogelijkheid van minder dan 2.5 doelpunten in het duel is eveneens prominent aanwezig met odds van 2.00.

RKC mag dan in de recente onderlinge ontmoetingen de boventoon voeren met drie zeges, een gelijkspel en een verlies, hun recente vormcurve is allerminst indrukwekkend met vier verliezen en slechts één overwinning uit de laatste vijf partijen. Vitesse vertoont een vergelijkbaar patroon met drie nederlagen, een remise en een overwinning.

Doelpuntenmakers

Michiel Kramer, de cultfiguur van RKC, beleeft dit seizoen een dip in zijn doelpuntenproductie. Mocht hij weer zijn oude vorm vinden en scoren tegen Vitesse, dan zijn daar aantrekkelijke odds van 2.50 aan gekoppeld. Voor Vitesse houdt Mexx Meerdink, nog zoekende naar zijn eerste doelpunt na zijn winterse huurovergang van AZ, een kans van 3.45 in op een doelpunt tegen RKC.

*Quoteringen zijn onderhevig aan veranderingWat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks