Wedtips voor cruciaal Champions League-duel PSV tegen Dortmund

Deze week is het Signal Iduna Park het toneel voor de beslissende return tussen Borussia Dortmund en PSV Eindhoven in de Champions League. Het eerste treffen eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor PSV voor een zware opgave staat in de race voor een plek in de volgende ronde van het miljoenenbal.

Donyell Malen Borussia Dortmund-speler
© PROSHOTS | 13-03-2024 09:26

Verdiep je in de krachtmeting en ontdek enkele van de meest interessante wedtips aangeboden door Holland Casino!

Evenwicht in de krachtmeting

De eerste ontmoeting tussen beide teams was een nek-aan-nek race, waarbij Donyell Malen voor Dortmund en Luuk de Jong voor PSV elk een doelpunt maakten. In hun nationale competities heeft Dortmund recent tweemaal zegegevierd, terwijl PSV een gelijkspel tegen Feyenoord en een nipte 0-1 overwinning tegen Go Ahead Eagles boekte.

De odds voor deze terugwedstrijd belichten de verwachte spanning en mogelijkheden: 2.15 voor een overwinning van Dortmund, 3.85 voor een gelijkspel, en 3.20 voor een overwinning van PSV. De kansen voor het behalen van de volgende ronde leunen lichtjes naar Dortmund met 1.57 tegenover 2.20 voor PSV.

De verwachting dat beide teams het net zullen vinden wordt hoog ingeschat, met een quotering van 1.45 voor 'ja' en 2.55 voor 'nee'. Voor degenen die rekenen op een doelpuntrijke wedstrijd, zijn de odds voor meer dan 3.5 doelpunten vastgesteld op 2.30, terwijl voor minder dan 2.5 doelpunten de quotering iets lager is met 2.45.

Goalgetters in de schjnwerpers

Met Donyell Malen van Dortmund en Luuk de Jong van PSV in vorm, beloven de spitsen opnieuw cruciaal te zijn. De odds voor een nieuw doelpunt van Malen staan op 2.95, terwijl Luuk de Jong een quotering van 2.37 heeft voor hetzelfde succes. Hun recente prestaties suggereren dat zij weer sleutelfiguren zullen zijn in deze Europese confrontatie.

*Quoteringen zijn onderhevig aan veranderingWat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks