Wedtips voor AZ - Ajax en Liverpool - Chelsea

Deze zondag staan er twee spannende op het programma. Bij bookmaker JACKS.NL zijn de odds vastgesteld voor de clashes tussen AZ en Ajax in de Eredivisie, en Liverpool tegen Chelsea in de finale van de Carabao Cup. Hier volgen de wedtips op basis van de laatste ontmoetingen en recente vorm.

Ajax-spelers Martha, Bergwijn en Berghuis
© PROSHOTS | 25-02-2024 08:33

AZ - Ajax

De directe confrontatie tussen AZ en Ajax belooft spannend te worden, met odds van 2.06 voor een overwinning van AZ, 4.00 voor een gelijkspel en 3.40 voor winst van Ajax. De voorgaande vijf ontmoetingen tonen een evenwichtige strijd met 2 overwinningen voor AZ, 2 gelijke spelen en 1 winst voor Ajax. Ajax heeft de winst nodig om op gelijke hoogte te komen met AZ, die momenteel op 39 punten en een vierde plek in de competitie staat.

Steven Berghuis en Brian Brobbey van Ajax, respectievelijk vier en twee doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, zijn spelers om in de gaten te houden, met odds van respectievelijk 3.90 en 2.95 voor een doelpunt. Aan de kant van AZ is Vangelis Pavlidis, met 21 doelpunten uit 22 wedstrijden, goed voor een odd van 1.96 op een doelpunt.

Liverpool - Chelsea

In de finale van de Carabao Cup zijn de odds 3.30 voor een winst van Chelsea, 3.60 voor een gelijkspel en 2.16 voor een overwinning van Liverpool. Liverpool toont een lichte voorkeur met 2 overwinningen en 3 gelijke spelen in de laatste vijf ontmoetingen.

In de laatste vijf wedstrijden kwam Liverpool vijf keer tot meer dan 3.5 doelpunt. De odds voor meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd staan op 2.50. Cody Gakpo van Liverpool, met 2 doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, heeft een odd van 3.50 op een doelpunt. Conor Gallagher van Chelsea, met 3 doelpunten in de laatste vijf, biedt een aantrekkelijke odd van 7.50.

Een recente confrontatie op 31 januari 2024 eindigde in een 4-1 overwinning voor Liverpool over Chelsea.