Wedtips voor Ajax - PSV | Arsenal - Liverpool | Inter - Juventus

Dit weekend staat er een drietal topwedstrijden op het programma. Met Ajax tegen PSV, Inter tegen Juventus, en Arsenal tegen Liverpool in het vooruitzicht, bieden we een aantal wedtips aan, gepresenteerd door JACKS.NL.

Cody Gakpo Liverpool-speler
© PROSHOTS | 03-02-2024 08:50

Ajax vs PSV

In de Nederlandse Eredivisie staat de klassieke confrontatie tussen Ajax en PSV op het programma. PSV, met een indrukwekkende reeks van vijf overwinningen tegen Ajax in recente ontmoetingen, heeft een voorsprong met een odd van 1.97 voor winst. De recente vorm van PSV toont echter tekenen van onzekerheid, met een lichte daling in hun doelpuntenproductie naar vier treffers in de laatste drie wedstrijden. Luuk de Jong, de ervaren spits met tien doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, heeft een aantrekkelijke odd van 2.10 om te scoren, volgens JACKS.NL.

Ajax, met een sterk offensief dat 16 doelpunten in de laatste vijf wedstrijden heeft gescoord, lijkt klaar om PSV uit te dagen. Brian Brobbey, goed voor zes doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, biedt met een odd van 2.55 een uitstekende kans voor wedders. De verwachting van een doelpuntrijk duel wordt ondersteund door een odd van 2.00 voor meer dan 3.5 doelpunten in deze wedstrijd.

Inter vs Juventus

De Italiaanse Serie A biedt ons een klassieke strijd tussen Inter en Juventus. Inter, momenteel in uitstekende vorm met vijf opeenvolgende overwinningen, en Lautaro Martinez als een sleutelfiguur met een scorekans van 2.45, is licht favoriet met een winstodd van 1.82 bij JACKS.NL. Juventus, met vier overwinningen en een gelijkspel in hun laatste vijf, en Dusan Vlahovic die in de laatste vijf wedstrijden zes keer scoorde met een odd om te scoren van 3.25, belooft sterk weerwerk. De odd voor meer dan 2.5 doelpunten in dit duel staat op 2.32, wat wijst op een potentiële doelpuntenfestijn.

Arsenal vs Liverpool

In de Engelse Premier League treffen Arsenal en Liverpool elkaar in een duel dat cruciaal kan zijn voor de ambities van beide teams. Arsenal, met een wisselvallige reeks resultaten maar een recente opleving, heeft een winstodd van 2.25. Gabriel Martinelli, met een opmerkelijke bijdrage van vier doelpunten recentelijk, heeft een aantrekkelijke odd van 4.00. Liverpool, met een sterke serie van overwinningen en een indrukwekkende doelpuntenproductie van 16 in de laatste vijf wedstrijden, heeft spelers zoals Diogo Jota en Darwin Nunez met respectievelijke odds van 3.35 en 2.60 om te scoren.