Plaatst Wales of Oekraïne zich voor het WK? Een odd van vijftien keer je inzet bij twee goals van Bale!

Zondag wordt beslist wie het laatste ticket voor het WK-voetbal in Qatar op zijn naam krijgt: Wales of Oekraïne. De winnaar van het duel voegt zich in groep B van het eindtoernooi waarin Engeland, Iran en de Verenigde Staten al vertegenwoordigd zijn. Overwint het collectief van de geel-blauwen of neemt Gareth Bale de Draken uit het Verenigd Koninkrijk opnieuw bij de hand? Bet365 biedt een mooie boosted odd aan van vijftien keer je inzet bij twee doelpunten van de Welshman!

Bale in actie voor Wales tegen Oostenrijk
© PROSHOTS | 04-06-2022 11:00
  • Tip: Wales en Oekraïne scoren (2.00)
  • Tip: Gareth Bale schiet meer dan 1.5 keer op doel (2.50)
  • Longshot: Gareth Bale scoort twee keer (15.00)

De strijders van Oekraïne

Afgelopen woensdag trok Oekraïne in de wedstrijd tegen Schotland aan het langste eind, een resultaat wat het in oorlog verkerende volk hartstikke trots maakt. De Oost-Europeanen moeten nog één horde zien te nemen om zich WK-deelnemer te mogen noemen en zullen daar dan ook alles voor doen. Oekraïne gaat alleen wel op bezoek bij Wales, een team dat zeer lastig te verslaan is, zeker wanneer de knikkers worden verdeeld. Toch denken we dat Oekraïne met hun strijdlust minimaal één doelpunt gaat maken, net als de thuisploeg. Op Bet365 verdubbel je je inzet wanneer dit daadwerkelijk gebeurt.

Opperdraak Bale: Wales, golf, Madrid

Wie aan Wales denkt, denkt maar aan één man: Gareth Bale. De Welshman heeft een seizoen achter de rug bij Real Madrid waarin hij nauwelijks aan spelen toe kwam, maar trekt de deur daar deze zomer definitief achter zich dicht. Ondanks het matige seizoen in clubverband, leert de geschiedenis dat de superster een ware gedaanteverandering ondergaat wanneer hij zich bij de selectie van zijn nationale ploeg meldt. De man staat vrijwel altijd op wanneer het erom gaat, zo ook in de wedstrijd tegen Oostenrijk waarin hij Wales met zijn twee goals persoonlijk naar de finale van de play-offs schoot.

Gezien het thuisvoordeel en de reputatie van de aanvaller, ligt het voor de hand dat de fanatieke Wales-aanhang hun ploeg naar de overwinning zal schreeuwen. Wij denken dat Bale hier wederom de hoofdrol in zal spelen en dat er daarom flink mag worden ingezoomd op de odds die betrekking hebben op hem. Zo vind je een odd op Bet365 waarbij je 2.5 keer je inzet krijgt wanneer Bale meer dan 1.5 keer op goal schiet. Voor de echte waaghals is er zelfs een boosted odd beschikbaar waarin je vijftien keer (!) je inzet krijgt bij twee doelpunten van Bale.