Scoort Zinchenko voor emotioneel Oekraïne? Pak 9 keer je inzet!

Schotland en Oekraïne spelen woensdagavond om een plek in de finale van de play-offs voor een WK-kwalificatieticket. De nationale ploeg van Oekraïne zal tot op het bot gemotiveerd zijn om te strijden voor het vaderland, terwijl de Schotten zich voor het eerst sinds 1998 weer willen kwalificeren voor het mondiale eindtoernooi. Pak ruim 3.5 keer je inzet bij een overwinning van Oekraïne!

Zinchenko speler van Oekraïne en Manchester City
© PROSHOTS | 01-06-2022 12:00
  • Tip: Oekraïne wint in de reguliere speeltijd (3.70)
  • Tip: Over 2.5 goals (2.55)
  • Long shot: Zinchenko to score (9.00)

Er staat woensdagavond veel op het spel voor beide landen. Oekraïne was er in 2006 voor het laatst bij op een WK en voor de Schotten moeten we nog acht jaar verder terug. Schotland speelde de laatste twee interlands in maart gelijk tegen Polen en Oostenrijk. Oekraïne speelde sinds november van vorig jaar geen interlands vanwege de onstuimige situatie in het land, maar sloot in mei wel winnend af in een vriendschappelijk duel met Borussia Mönchengladbach.

Strijd tussen twee Premier League-toppers bereikt apotheose

Zowel Schotland als Oekraïne heeft twee ongelooflijke sterkhouders tot de beschikking in de vorm van Andy Robertson en Oleksandr Zinchenko. Laatstgenoemde won de strijd om de landstitel in Engeland met Manchester City. Robertson greep met Liverpool naast de titel én verloor de finale van de Champions League tegen Real Madrid.

andy robertson, schotland
PROSHOTS

Voor beide landen staat er veel op het spel: Schotland kwalificeerde zich de afgelopen vijf keer op rij niet voor een mondiaal eindtoernooi en zal die cyclus graag willen doorbreken. Oekraïne zal tot op het bot gemotiveerd zijn om het volk in het thuisland trots te maken en iets geven om naar uit te kijken. Zinchenko was op de persconferentie in aanloop naar het duel tot tranen geroerd en legende Andriy Shevchenko zei al dat ‘de motivatie ongelooflijk is’ bij de nationale ploeg.

Zinchenko strijdt voor zijn land

Voor de Oekraïners draait deze wedstrijd om meer dan voetbal. De verwachting is dat de ploeg zich meteen vastbijt en niet meer loslaat, waardoor de odd van 3.70 voor een Oekraïense overwinning volgens ons een sterke bet is. Beide landen zullen zich willen bewijzen en scoorden beide in de laatste vijf wedstrijden. De odd van 2.55 voor over 2.5 goals is daarom zeer aantrekkelijk.

Zinchenko zal er alles aan doen om zijn ploeg naar de finale van de play-offs te helpen. Heb je zin om een gokje te wagen? Pak maar liefst 9 keer je inzet bij een treffer van de middenvelder van Manchester City, die om veel meer speelt dan alleen kwalificatie.

Benieuwd naar andere bets voor dit interessante onderonsje? Check alle odds van bookmaker 365.com en ontvang een welkomstbonus van maar liefst 100 euro*! Deze en andere bonussen bij Nederlandse bookmakers zijn altijd voor spelers ouder dan 24 jaar! Registreren kan hier.