Wedden op Feyenoord - Cambuur, voorspelling en beste bookmaker

Aankomende zondag 20-02-2022 spelen de Eredivisie clubs Feyenoord en Cambuur Leeuwarden tegen elkaar in de Kuip. Voor het eerst in tijden mag de maximale capaciteit weer worden benut en dus zullen er 48.500 supporters aanwezig zijn, inclusief fans uit Friesland. Als jij er niet bij bent, kun je het duel live volgen op televisie. In dit artikel gaan wij het hebben over wedden op Feyenoord - Cambuur. Jij krijgt een exclusieve voorspelling en informatie over je kansen bij de beste bookmaker.

Wedden op Feyenoord Cambuur Leeuwarden
© VoetbalVandaag Images | 19-02-2022 08:50

Bookmakers: Feyenoord wint van Cambuur Leeuwarden

Vanwege het krachtsverschil zal het ongetwijfeld geen verrassing voor je zijn, maar bookmakers zijn overtuigd van een zege voor Feyenoord. Sterker: zij voorspellen dat de Rotterdammers, de Friezen van het veld gaan blazen. De combinatie van verwachtingen en statistieken levert bij Holland Casino een odd van 1.143 op, als jij bij wedden op Feyenoord - Cambuur je geld zet op de thuisploeg.


Odds Feyenoord - Cambuur Leeuwarden 20-02-22
Speel Bewust | 18+

Bij Bet365 kun je natuurlijk ook wedden op Feyenoord - Cambuur. De grootste bookmaker ter wereld is er ook van overtuigd dat de 3 punten in Rotterdam blijven. Zij schatten deze kans in op 87,72%


Odds Feyenoord - Cambuur 20-02-2022
Speel Bewust | 18+

Wedden op Feyenoord - Cambuur bij Jacks voor 1.15

Voetbal Vandaag is altijd bezig met odds vergelijken. Dit doen we om vast te kunnen stellen waar jij jouw voorspelling Feyenoord - Cambuur financieel gezien het best kunt plaatsen. Jij wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke uitbetaling.

In dit geval wijzen de quoteringen uit dat een succesvolle weddenschap het meest oplevert bij Jacks en daarom:


Je ziet het: De verschillen voor een weddenschap Feyenoord - Cambuur zijn minimaal maar elke cent winst die je kunt pakken, moet je niet laten liggen. Wij raden dan ook aan accounts aan te maken bij bovenstaande bookmakers. Dit om de doodeenvoudige reden dat jij dat altijd kunt wedden tegen de beste odds.

Wedtip Feyenoord - Cambuur: Asian Handicap -1.5

Van winst wordt niemand armer, dat is een feit. Desondanks kun je een odd van 1.14 vrij laag noemen en misschien wil jij een iets hogere uitbetaling. In dat geval hebben wij een goed onderbouwde wedtip Feyenoord - Cambuur voor je. Wij gaan voor Feyenoord 1.5 Asian Handicap, omdat wij denken dat het een doelpuntenfestijn gaat worden in Rotterdams voordeel.

  • Feyenoord heeft na Ajax de het beste doelsaldo
  • SC Cambuur heeft al 6 wedstrijden op rij niet gewonnen
  • De verdediging van Cambuur Leeuwarden oogt erg zwak

Bovenstaande feiten alsmede het grote verschil tussen beide teams in de Eredivisie stand, maken deze voorspelling Feyenoord - Cambuur erg plausibel. Het lijkt dus een erg goede inzet, waarbij de quotering hoger is dan bij een standaard 1X2 weddenschap. Hoe hoog? Klik op onderstaande link om dit te zien en

Claim een exclusieve bonus voor wedden op Feyenoord - Cambuur bij Bet365

Feyenoord - Cambuur Leeuwarden H2H

Feyenoord staat momenteel op de 3e plaats in de Eredivisie. Het team van trainer Arne Slot presteert dit seizoen boven verwachting en met slechts zes punten achterstand op Ajax, is de ploeg nog steeds een outsider voor de titel.

  • Feyenoord heeft 15 van de 22 wedstrijden gewonnen
  • Het doelsaldo is +33 ( 52-19 )
  • De club won van 8 van de 11 thuiswedstrijden

Promovendus Cambuur staat in de middenmoot. De 9e plaats is razend knap, maar de club heeft dus al 6 wedstrijden niet weten te winnen en dat ziet er niet goed uit.

  • Cambuur heeft 9 van de 22 wedstrijden gewonnen
  • Het doelsaldo is -9 ( 38 - 47 )
  • De ploeg won 5 van de 11 uitwedstrijden

In de laatste 5 onderlinge wedstrijden, won Feyenoord 5 keer. Hierin scoorde club 12 doelpunten en incasseerde het 5 goals. Wij verwachten dat zondag een makkie wordt voor de Rotterdammers. Klik hieronder om te wedden op Feyenoord - Cambuur.

BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Feyenoord - Cambuur Leeuwarden live kijken

De wedstrijd Feyenoord - Cambuur live kijken? Op het kanaal ESPN 2 kun jij vanaf 14.30 inschakelen. Deze zender valt onder het ESPN Compleet pakket. Heb jij deze 4 zenders nog niet, maar wil jij wel graag gratis voetbal kijken?

Er zijn in Nederland slechts 3 tv providers die ESPN Compleet gratis aanbieden vanaf een internet + televisie abonnement, of in combinatie met een alles-in-1 pakket.

Het is dus een misvatting dat ESPN Compleet altijd geld kost!

Als jij Feyenoord - Cambuur Leeuwarden live wilt kijken en ook alle andere Eredivisie wedstrijden wilt zien, hebben wij de ideale oplossing voor je. Doe de postcodecheck en stap ogenblikkelijk over naar een provider met gratis ESPN.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.