Feyenoord-PSV: Eredivisie voetbal livestream en bookmaker odds

De Nederlandse Eredivisie voetbalcompetitie zit in de slotfase, met nog maar drie speelronden te gaan. Op zondag 8 mei neemt Feyenoord het om 16:45 uur in Rotterdam op tegen PSV. Feyenoord staat momenteel op de derde plaats, terwijl PSV de tweede plek bezet. Als Feyenoord deze wedstrijd weet te winnen, staat het slechts vier punten achter op PSV en is het in een goede positie om PSV in te halen. De bookmakers beschouwen de wedstrijd echter begin deze week bijna volledig in evenwicht. In dit artikel kijken we naar de quoteringen van de verschillende bookmakers en vertellen we waar jij live op tv deze topper kan kijken.

dessers-viert-zijn-doelpunt-voor-feyenoord-tegen-psv
© VoetbalVandaag Images | 03-05-2022 12:11

Feyenoord PSV welke zender jij kan kijken

Wil jij Feyenoord PSV live zien en geen seconde missen van deze topper? Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet. Even ervan uitgaand dat jij als voetballiefhebber beschikt over een ESPN abonnementje is dat de makkelijkste optie. Omdat heeft deze omroep de rechten om alle Eredivisie wedstrijden live uit te zenden. Je kunt Feyenoord-PSV live stream ook bekijken via de ESPN App, als je klant bent.

Heb je geen ESPN abonnement dan is er nog een andere manier om Feyenoord PSV live te kijken. Je kunt namelijk ook via Bet365 livestream live wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie kijken. Dus wil jij Feyenoord PSV kijken zonder ESPN meld je dan aan via Bet365, stort een klein bedrag van 10 euro en je kunt gratis naar Feyenoord PSV kijken.

Laatste resultaten Feyenoord PSV

Feyenoord en PSV zijn beide in goede vorm. PSV heeft in de laatste vijf wedstrijden vier keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld. Feyenoord heeft de laatste vier wedstrijden gewonnen, na het verlies bij Ajax. Wanneer we de wedstrijd van Feyenoord tegen Olympique Marseille in de Conference League meetellen zijn het vijf gewonnen wedstrijden. Kortom, beide teams zijn in goede vorm.Onderling resultaat Head 2 Head

Opvallend in de laatste vijf onderlinge resultaten uit en thuis tussen PSV en Feyenoord, de Rotterdammers zijn ongeslagen. Twee keer was een 1-1 het resultaat, de overige drie waren overtuigende overwinningen voor Feyenoord. De laatste keer dat de ploeg uit Eindhoven in de Kuip van Feyenoord wist te winnen is 2018, het werd 1-3. Klein detail nog is dat PSV dit seizoen de KNVB beker heeft gewonnen in het stadion van Feyenoord. Mogelijk geeft dit de spelers nog een extra boost?

Voetbalwedden op Feyenoord PSV

Wedden op Feyenoord PSV is natuurlijk ook weer mogelijk. Volgens de bookmakers gaat deze wedstrijd aan het begin van de week nog gelijk op. De beste kansen voor Feyenoord zijn op dit moment bij Bet365: 42.1% kans om te winnen voor 2.38. De hoogste odds voor een overwinning van PSV komt van Jacks.nl: 35.7% kans voor 2.80. Een weddenschap op een gelijkspel betaalt het meest bij Jacks: 26.7% kans tegen 3.75 als odds. Volgens de bookmakers ligt het dus echt helemaal open welke ploeg de drie punten zal pakken.Wel is het duidelijk dat de odds momenteel aan het verschuiven zijn richting Feyenoord. Waar op maandag de quotering vrijwel volledig in evenwicht was zien we nu een voordeel voor de Rotterdammers. Dit wordt zo vroeg in de week vooral bepaald door de weddenschappen die geplaatst worden. Veel mensen zien waarde in een bet op Feyenoord en de odds bewegen daarop mee. De wedstrijd van Feyenoord in Frankrijk zal ook weer een invloed hebben op die veranderingen. Blijft daarom de wedstrijd odds vergelijken op zoek naar waarde.