2 gratis voorspellingen met hoge odds voor Duitse wedstrijden

Nu het weekend nadert wacht ons weer een goed gevuld voetbalschema. Vanavond wordt er op het hoogste niveau in Duitsland slechts wedstrijd gespeeld, een divisie lager zullen er twee wedstrijden aanvangen.

St Pauli trainer Andreas Bornemann is blij met de voorspellingen voor 2 Duitse wedstrijden
© VoetbalVandaag Images | 21-01-2022 11:25

Het algoritme van Voetbal Vandaag is aan het rekenen geslagen, met 2 wedtips voor 2 wedstrijden van vandaag als uitkomst. In dit artikel gaan we hier dieper op in en kom jij te weten waar jij het best kunt inzetten op deze wedstrijden.

Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld

Heute abend wordt er in de Bundesliga slechts een voetbalwedstrijd gespeeld. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt bij het duel Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld. De speellocatie betreft het Deutsche Bank Park, Waldstadion.

Eintracht Frankfurt staat momenteel op de 8e plaats in de Bundesliga stand. De club heeft 28 punten en kan bij een overwinning op doelsaldo de 5e plaats van Union Berlin overnemen. Arminia Bielefeld heeft slechts 18 punten en staat daarmee op de 16e plaats. Ook zij hebben een overwinning hard nodig.Gelet op de Head to Head statistieken, zien we dat Arminia Bielefeld in de laatste 4 onderlinge wedstrijden niet eenmaal wist te winnen. Tweemaal eindigde de wedstrijd in een overwinning voor Eintracht Frankfurt en tweemaal werd het gelijk, waaronder de meest recente krachtmeting. Bovendien wist Arminia Bielefeld in deze duels slechts 3 doelpunten te scoren.

Voorspelling Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld

Op basis van berekeningen geeft het algoritme van Voetbal Vandaag Eintracht Frankfurt maar liefst 56,6% kans om de wedstrijd te winnen. Dat zou zich vertalen in een odd van 1.77.

We zien dat bookmaker Jacks zich hier volledig bij aansluit en de winstkans van Eintracht Frankfurt zelfs beraamt op 57,8%. Opmerkelijk is dat Jacks opende met een odd van 2.50. Nu weten we dat odds voortdurend fluctueren, maar inmiddels is de odd bijgesteld naar 1.73. Flink lager dus. Desalniettemin is 1.73 geen slechte quotering.

Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld beste odds

We hebben ook nog even voor je gekeken bij Bet365. Zij hebben ook het vermoeden dat de thuisploeg wint en stellen daar een odd tegenover van 1.72. Voor de beste odds van 1.73 kun je deze weddenschap financieel gezien het best spelen bij Jacks.

Eintracht Frankfurt wint thuis van Arminia Bielefeld voor een quotering van 1.73 bij Jacks


Veilig en betrouwbaar

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Jacks review

Hamburger SV - St. Pauli

De tweede gratis voetbaltip staat klaar voor Hamburger SV - St. Pauli. In het Volksparkstadion wordt er afgetrapt om 18.30 uur. In het 2. Bundesliga klassement staat de thuisploeg op de 5e plaats met 31 punten uit 19 wedstrijden.

St. Pauli staat op de 1e plaats en voert de ranglijst dus aan. De club heeft uit 19 wedstrijden in totaal 37 punten gehaald en ligt op koers voor promotie naar het hoogste niveau. Daarbij is het belangrijk dat er geen averij wordt opgelopen.

Het trackrecord tussen beide teams wijst eenduidig uit in het voordeel van St. Pauli. Van de laatste 5 ontmoetingen won het team er maar liefst 4, waaronder de meest recente.De vorm van beide teams laat zien dat Hamburger SV de laatste 3 wedstrijden met 1-1 gelijkspeelde. St. Pauli won 3 dagen geleden nog tot veler verrassing met 2-1 van Borrussia Dortmund, in het Duitse bekertoernooi.

Wedtip vandaag Hamburger SV - St. Pauli

Hoewel de koploper dus op bezoek komt bij de nummer 5, denken de bookmakers dat St Pauli niet gaan winnen in Hamburg. Bookmaker Bet365 geeft HSV een winkans van 47,6% en biedt een odd van 2.10. Dat is vrij hoog.

Het algoritme van Voetbal Vandaag wijkt in positieve zin af van Bet365 en heeft berekend dat de kansen om te winnen, voor Hamburger SV liggen op maar liefst 58,8%. De odd zou hiervoor komen te liggen op 1.70. Dat is een flink verschil van €0,40 cent per ingezette euro en dit is, afgaande op onze eigen voetbalbot, dan ook een echte weddenschap met waarde.

Hamburger SV - St. Pauli beste odds

Hoewel Bet365 dus een hele hoge odd aanbiedt voor een thuisoverwinning, is quoteringen naast elkaar leggen altijd verstandig. We zien dat Jack's bijvoorbeeld ook van mening is dat HSV gaat winnen. Deze Nederlandse bookmaker heeft daar per ingezette euro, een odd van 2.07 voor over. Beide bookies zijn het eens met elkaar. However, voor de beste odds bij deze wedstrijd kies jij in dit geval voor wedden bij Bet365.

HSV wint thuis van koploper St. Pauli voor een odd van 2.10 bij Bet365


BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker bet365 review