Wint Ajax net als Feyenoord van Red Bull Salzburg? Pak tot acht keer je inzet bij bookmaker Jack's!

Ajax staat dinsdagavond tegenover Red Bull Salzburg en treft daarmee de eerste geduchte tegenstander in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met Steven Bergwijn en Owen Wijndal in de gelederen kan trainer Alfred Schreuder eindelijk beginnen de automatismen in het elftal te krijgen. Weten de Amsterdammers net als Feyenoord het duel winnend af te sluiten? Dan kan je je inzet ruim twee keer terugverdienen bij bookmaker Jack's!

Ajax, Paderborn
© PROSHOTS | 19-07-2022 09:00
  • Tip: Ajax wint (2.25)
  • Tip: Reguliere speeltijd Ajax, minder dan 4.5 doelpunten in totaal (3.25)
  • Long shot: Ajax wint, minder dan 2.5 goals, Salzburg scoort niet (8.00)

Red Bull Salzburg verloor onlangs van Feyenoord

De Oostenrijkse club speelde op 9 juli tegen Feyenoord en werd getrakteerd op een 1-2 nederlaag. De ploeg van Arne Slot was de betere partij en dat moet Schreuder hoop geven voor het oefenduel. Het is deze keer de beurt aan de Amsterdammers: na het enigszins teleurstellende gelijkspel tegen KAS Eupen zal de Nederlandse kampioen gebrand zijn op een goed resultaat tegen een club met een grote naam.


Met de vrijwel zekere komst van Calvin Bassey en Francisco Conceição lijkt Ajax zo goed als klaar op de transfermarkt en kan de focus worden gelegd op de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Wint Ajax van Red Bull Salzburg? Daar staat een fraaie odd van 2.25 op en wij denken dat de mannen van Schreuder willen imponeren. Een iets grotere gok nemen? Op minder dan 4.5 doelpunten en en Ajax-overwinning staat een quotering van 3.25 bij bookmaker Jack's.

Salzburg heeft moeite voor de goal

Tegen Feyenoord schoten de Oostenrijkers slechts twee keer op doel en was het vooral verdedigen geblazen. Bergwijn zal na zijn redelijk onopvallende officieuze debuut een grotere rol van betekenis willen spelen dan in het duel met Eupen. De flankspeler kwam over van Tottenham Hotspur voor een recordbedrag van ruim dertig miljoen euro en zal willen bewijzen dat hij dat prijskaartje waard is.

Daarnaast begint de Oostenrijkse competitie al op 22 juli en zal trainer Matthias Jaissle niet té veel risico willen nemen met zijn A-selectie. Onze verwachting is dat Ajax een nipte zege over de streep trekt en het eigen doel schoon houdt. Daar staat een heerlijke odd van 8.00 op en raden wij zeker aan.