Haaland en Nuñez debuteren in de Community Shield. Nu odds tot wel 81 keer je inzet op Jack's!

In Nederland gaan de ogen vooral uit naar de wedstrijd tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal, maar in Engeland staat er ook een prachtig affiche op het programma. Manchester City neemt het op tegen Liverpool in de strijd om de Community Shield. Op Jack’s staan weer hoge odds voor je klaar!

Liverpool Manchester City Community Shield
© PROSHOTS | 29-07-2022 16:00
  • Tip/longshot: Haaland maakt één, twee of drie doelpunten (2.33, 9.00, 41.00)
  • Tip/longshot: Nuñez maakt één, twee of drie doelpunten (3.00, 14.00, 81.00)
  • Tip: Salah maakt een doelpunt (2.75) of geeft een assist (6.50)
  • Tip: De Bruyne maakt een doelpunt (4.25) of geeft een assist (4.50)
  • Tip: Er vallen vier doelpunten of meer tijdens de wedstrijd (3.00)

Haaland en Nuñez debuteren

In de wedstrijden tussen Manchester City en Liverpool staan er natuurlijk altijd 22 klasbakken op het veld, maar tijdens dit duel zullen de ogen wat meer gericht zijn op twee debuterende spelers: Erling Haaland en Darwin Nuñez. Beide spitsen wisten al minuten te maken in de oefenwedstrijden tijdens de voorbereiding van hun clubs, maar na zaterdag is hun officiële debuut naar verwachting een feit.

Haaland is met veel bombarie binnengehaald bij City. De Noorse spits staat te boek als hét talent en dat is niet op niets gebaseerd. In zijn nog prille carrière heeft hij met 134 goals in 182 wedstrijden bizarre statistieken achter zijn naam. Afgelopen week maakte de doelpuntenmachine zijn officieuze debuut voor de Engelsen en deed hij gelijk zijn naam eer aan: binnen het kwartier lag de eerste er al in. Op Jack’s staan mooie odds voor doelpunten van Haaland. Voor één doelpunt van de spits krijg je 2.33. Denk je dat hij er twee maakt? Dan kan je de odd van 9.00 spelen. Doet Haaland wat hij eerder deze week ook al deed, namelijk de eerste goal maken binnen vijftien minuten? Dan krijg je daar 12 twaalf keer je inzet voor terug. Voor de echt waaghalzen staat nog een odd van 41.00 voor wanneer hij het onmogelijke presteert door een hattrick te maken. Althans, zo onmogelijk is dit niet zal iedereen beamen die terugdenkt aan zijn debuut voor Borussia Dortmund waarin hij slechts een helft nodig had om er drie in te leggen.

Haaland Manchester City
PROSHOTS

Aan kant van Liverpool wacht met Nuñez net zo’n hongerige spits als Haaland. De Uruguayaan werd deze zomer voor een recordbedrag overgenomen van Benfica en draait al vanaf het begin van de voorbereiding mee. De spits kende een weifelend begin tijdens de oefenduels van The Reds, maar kwam tijdens de wedstrijd tegen RB Leipzig meer dan los. De spits maakte zijn eerste, tweede, derde en vierde goal voor de ploeg van Jürgen Klopp. Op Jack’s staan odds van 3.00 voor één goal, 14.00 voor twee goals en 81.00(!) voor drie goals van Nuñez.

De MVP’s van vorig seizoen

Bij Manchester City loopt er nog een speler rond die altijd extra in de gaten gehouden moet worden: Kevin de Bruyne. De Belgische passmeester was afgelopen seizoen goed voor negentien goals en veertien assists in 45 wedstrijden. In de laatste drie wedstrijden die de middenvelder meespeelde tegen Liverpool wist hij te scoren óf een assist te geven. Op Jack’s staat er een odd van 4.25 voor één goal van de Belg. Denk je dat hij een assist geeft? Dan krijg je daar 4.50 voor terug.

Liverpool heeft met Mohamed Salah de topscorer van het afgelopen Premier League seizoen in huis. De Egyptenaar was daarnaast in vier van de laatste vijf wedstrijden tussen beide Engelse grootmachten goed voor één goal of één assist. Op Jack’s kan je ervoor kiezen om de odd van 2.75 voor één goal van Salah te spelen, of er op te gokken dat hij één assist geeft voor 6.50.

Guardiola tegen Klopp: vrijwel altijd een doelpuntenfestijn

Wie de laatste partijen tussen de ploeg van Guardiola en Klopp nog op het netvlies heeft staan, weet dat er over het algemeen veel doelpunten aan te pas komen. In de laatste vier van de vijf wedstrijden werd er steeds door beide ploegen gescoord en vielen er vier of meer doelpunten. Denk je dat beide teams weer het net vinden? Dan krijg je daar 1.61 voor terug. Gaan er weer vier doelpunten of meer vallen? Dan staat daar de interessante odd van 3.00 voor.