Real Madrid - Manchester City: wedden op Champions League

De halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Manchester City belooft een spannende ontmoeting te worden. De heenwedstrijd eindigde in 4-3 in het voordeel van Manchester City, dus Real Madrid zal woensdagavond minimaal een keer meer moeten scoren om nog kans te maken op de finale. Manchester City is licht favoriet bij de bookmakers, maar met het thuisvoordeel is het niet uitgesloten dat Real Madrid voor een verrassing zorgt en de finale van de Champions League haalt. Wat er ook gebeurt, het wordt in ieder geval een fascinerende pot voetbal.

Kevin de Bruyne viert zijn manchester city doelpunt tegen real madrid
© IMAGO / Sebastian Frej | 04-05-2022 08:15

Real Madrid - Manchester City livestream kijken

De Champions League wedstrijd Real Madrid - Manchester City lijkt een garantie op een spektakel dat je niet wilt missen. Om een Real Madrid Manchester City livestream te kijken hoef je niet ingewikkeld te doen. Wedstrijden in de Champions League worden gewoon uitgezonden op RTL7 en Ziggo. Een livestream Real Madrid - Manchester City kijken doe je gewoon op je laptop, telefoon of smart tv via de app van je TV-provider.Wedden op Real Madrid - Manchester City

Met wedden op Real Madrid - Manchester City wordt de wedstrijd nog een stuk spannender. De kansen op een overwinning van Manchester City zijn iets hoger, maar met het thuisvoordeel kan Real Madrid nooit worden uitgeteld. Het is dus raadzaam om in de aanloop naar de wedstrijd de odds in de gaten te houden en je weddenschap vlak voor de aftrap te plaatsen. Dan kun je er zeker van zijn dat je het best mogelijke rendement uit je investering hebt gehaald.

Voorafgaand aan de eerste wedstrijd waren de odds als volgt:

  • Manchester City wint 1.53

  • Gelijkspel 5.00

  • Real Madrid wint 6.75

Bookmaker odds Real Madrid - Manchester City

Voor aankomende woensdag liggen de bookmaker odds voor Manchester City tegen Real Madrid dichter bij elkaar dan vorige week. Een overwinning van Real Madrid kan je op dit moment het best bij Jacks plaatsen. Hier krijg je 3.30 odds, de kans van Jacks is hiermee 30.3% voor winst Real. Denk je dat City toch te sterk is en ook in Spanje weet te winnen heeft Holland Casino daar odds van 2.10 tegenover gezet. Dat is een 47.6% kansberekening. De optie gelijkspel is volgens Bet365 een 25% mogelijkheid. De Engelse bookmaker met Nederlandse licentie geeft 4.00 bij een draw.


gratis vijf euro weddenschap bij bet365
Gratis weddenschap

Bet365 gratis weddenschap

Bij Bet365 kan je op deze wedstrijd ook een gratis weddenschap plaatsen. De freebet van € 5 wordt je aangeboden op de website van Bet365. Navigeer naar de site meld je aan een plaats helemaal gratis de € 5. Alles wat je wint mag je houden. We hebben een mooie odd bij elkaar gesprokkeld met de betbuilder.