Door deze ultieme reden wil jij Ziggo klant worden

GROOT nieuws voor supporters van Ajax die live wedstrijden kijken via Ziggo, voor fans van andere clubs die Ziggo als tv provider hebben en mobiele klanten van Vodafone. Vandaag heeft de telecomaanbieder in samenwerking met Ajax, Ziggo Dome, Mojo Concerts en The Park Playground het klantprogramma Priority gelanceerd. Daarmee ontvangen klanten vanaf nu via de applicaties Mijn Ziggo en My Vodafone exclusieve voordelen met betrekking tot voetbal en een groot ander soort evenementen.

Ajax bal met ziggo logo
© VoetbalVandaag Images | 20-10-2021 20:50

Wat is er zo exclusief aan Priority?

De Nederlandse vertaling van priority, is prioriteit. Zoals je bijvoorbeeld ook met priority kunt instappen in een vliegtuig. Het voordeel is dat je er bij Ziggo niets extra's voor hoeft te betalen.

De exclusiviteit schuilt hem in het feit dat promoties en aanbiedingen alleen te verkrijgen zijn als klant van VodafoneZiggo. Ben jij klant bij een andere provider, dan kun je er geen gebruik van maken. Wat ons betreft een overduidelijk unique selling point van deze top provider.

Welke voetbal voordelen zijn er allemaal?

Dat varieert van tijd tot tijd. Maar denk bijvoorbeeld aan voorrang op de kaartverkoop voor wedstrijden, tickets voor duels die al uitverkocht zijn en zelfs de mogelijkheid op een eigen skybox. Daarnaast kun jij gesigneerde voetbalshirts winnen en maak je kans op een volledig verzorgde vliegreis naar internationale wedstrijden.

Zo profiteer jij van Priority

Overstappen naar Ziggo kun je direct in orde maken via Voetbal Vandaag. Vergelijk abonnementen en kies wat het beste bij jouw voorkeuren past. Via de gratis overstapservice zijn jouw diensten binnen een mum van tijd overgeheveld en profiteer jij direct van Priority.

Voordat we het vergeten. Als Ziggo klant kijk je natuurlijk ook nog eens helemaal gratis naar de zender Ziggo Sport. Hierop worden onder andere live voetbalwedstrijden en schitterende documentaires uitgezonden. Eerlijk, welke andere tv provider kan soortgelijke voordelen overleggen?