Dankzij dit historische moment kijk jij dit weekend gratis voetbal

Jaja, lekker hoor. PSV-fan en coureur Max Verstappen kan dit weekend F1 wereldkampioen worden, als hij erin slaagt om tijdens de laatste race van dit seizoen in Abu Dhabi, rivaal Lewis Hamilton voor te blijven. De directeur van Ziggo Sport, Marcel Beerthuizen, komt speciaal voor dit titelgevecht met een heerlijke geste richting iedereen met een werkend televisieabonnement in Nederland. Vanaf vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december gooit Ziggo al haar kanalen open. Volgens Beerthuizen moet ‘‘heel Nederland moet kunnen meegenieten van deze unieke sportgebeurtenis’. Daar zijn we het bij Voetbal Vandaag natuurlijk roerend mee eens, alleen zetten wij dit in een iets ander perspectief.

© VoetbalVandaag Images | 09-12-2021 13:16

Gratis voetbal uit de Europese topcompetities

Vier dagen gratis Ziggo, betekent 4 dagen gratis voetbal. Met live wedstrijden uit onder meer de Engelse Premier League, Spaans voetbal in de vorm van La Liga, voetbal in de Franse Ligue 1 en natuurlijk de Italiaanse Serie A kom jij het weekend wel door. Daar maken we ons absoluut geen zorgen om.

Deze wedstrijden kun jij dit weekend live zien op Ziggo

En er staan een paar heerlijke potjes op het speelschema. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chelsea FC - Leeds United op zaterdag? Of de Italiaanse Derby della Lanterna tussen Genoa en Sampdoria? Op zondag staan er ook wedstrijden om van te watertanden op het programma. In Spanje is er de kraker Real Madrid - Atlético Madrid, terwijl in Frankrijk voetbal wordt gespeeld tussen Paris Saint-Germain en AS Monaco.

Besef, dit allemaal dankzij Max Verstappen. Wat een eeuwige held. Nu kan ‘ie maar beter wereldkampioen worden ook.


Ontvang de Ziggo zenders permanent

Live wedstrijden kunnen kijken is enorm fijn. Zeker nu de Nederlandse voetbalstadions (tijdelijk?) zijn gesloten, is live voetbal op tv een welkome afwisseling uit die dagelijkse sleur. Hoewel de kanalen dit weekend gratis te ontvangen zijn, vergelijk je via Voetbal Vandaag abonnementen voor de beste deals. Daardoor ben je niet afhankelijk van openbaringen van de Ziggo directeur, maar heb je de touwtjes gewoon zelf in handen.