Grijp deze unieke kans op een gesigneerd Ajax thuisshirt

Het gaat lekker met Ajax. Een vlekkeloze groepsfase in de Champions League, van amateurs gewonnen in de KNVB Beker en vervolgens weer amateurs geloot, winst in de klassieker en slechts 1 schamel puntje achter koploper PSV in de Eredivisie. Voor klanten van Ajax’ hoofdsponsor Ziggo, kan het allemaal nog mooier. Als onderdeel van klantenprogramma Priority, heeft de tv provider zojuist weer een ontiegelijk lekkere winactie gereleased.

ajax shirt
© VoetbalVandaag Images | 21-12-2021 15:46

Wat kun je dit keer winnen?

Ditmaal worden er Ajax voetbalshirt weggegeven. En niet zomaar een voetbalshirt, maar een exclusieve replica, gesigneerd door de hele selectie. Leuk om in je kledingkast te hebben hangen, aan je muur of wellicht cadeau te doen. Als je geen Ajax-fan bent bijvoorbeeld. In ieder geval kunnen we natuurlijk spreken van een fraai collectorsitem.

Deze stappen moet je volgen om kans te maken

De actie is exclusief voor Ziggo klanten en loopt tot maandag 31 januari 2022. Als jij reeds klant bent, check dan in de Mijn Ziggo app of je het Priority logo ziet staan. Is dat niet het geval, zorg dan dat jij de meest recente softwareversie van de applicatie hebt gedownload. Via de pagina van de Priority die jij graag wilt, kun je meedoen.

Voetbalshirts bestellen via Voetbal Vandaag

Wil jij niet afwachten tot eind januari, voel jij jezelf altijd ongelukkig en win je nooit iets of koop je liever zelf een Ajax shirt om bij een willekeurige training alle handtekeningen door de spelers erop te laten zetten? Kan natuurlijk ook. Via Voetbal Vandaag kun jij direct jouw Ajax voetbalshirt online bestellen. Dat geldt overigens voor alle voetbalshirts uit de Eredivisie.