Hier zie je de Europese wedstrijden van de Nederlandse teams

Deze week staat de vierde speelronde van de Europese competities op het programma. Met vier Nederlandse ploegen in actie valt er weer genoeg te beleven voor de voetballiefhebber. In dit artikel lees je waar de wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ live worden uitgezonden.

Schreuder (Ajax), Van Nistelrooij (PSV) en Slot (Feyenoord)
© PROSHOTS | 11-10-2022 08:55

Dinsdag 11 oktober 

De vierde speelronde van de Champions League wordt dinsdag om 18:45 in gang gezet. Maccabi Haifa ontvangt Juventus, terwijl Kopenhagen bezoek krijgt van Haalands Manchester City. Als het de Noorse spits net als vorige week weer lukt minstens twee keer het net te vinden, pak je 2.50 keer je inzet bij Holland Casino. 

Later op de avond komen er nog twaalf teams in actie in het miljardenbal. Zo speelt PSG op het Parc des Princes tegen het Benfica van Roger Schimdt en wil AC Milan zich na de 3-0 van vorige week revancheren tegen Chelsea. Op een overwinning van de Milanezen, die afgelopen weekend wonnen van Juventus, staat een aantrekkelijke odd van 3.10.

TV-Gids 11-10
TV-Gids 11-10

Woensdag 12 oktober

Ajax hoopt na de blamage van vorige week woensdag beter voor de dag te komen in de Champions League. De Amsterdammers komen al om 18:45 in actie en worden live uitgezonden op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. Als Napoli opnieuw aan het langste eind trekt, plaatsen zij zich voor de knock-outfase. Op een Italiaanse zege staat een quotering van 1.571. Als Ajax stunt met een zege, verdien je 5.25 keer je inleg terug.

Om 21:00 staan groepsgenoten Rangers en Liverpool tegenover elkaar op het Ibrox Stadium. De wedstrijd die het meest in het oogst springt op woensdag is BarcelonaInternazionale. Vorige week was Inter met 1-0 te sterk voor de ploeg van Xavi. Kan Lewandowski de hoop op een ticket voor de knock-outfase in leven houden? Als de Pool scoort en Barcelona wint, pak je 1.80 keer je inleg.

TV-Gids 12-10
TV-Gids 12-10
Veilig en betrouwbaar

Donderdag 13 oktober

Donderdag komen er weer drie Nederlandse ploegen in actie op het Europese strijdtoneel. AZ komt al om 18:45 in actie en is bij een zege verzekerd van Europese overwintering. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Op een overwinning van de Alkmaarders staat een odd van 1.833.

Feyenoord

Ook Feyenoord mag in het begin van de avond aan de bak. De Rotterdammers zagen vorige week in de slotfase drie punten door de vingers glippen tegen Midtjylland en zullen donderdag moeten winnen om in de top van de groep mee te blijven draaien. Als de ploeg van Slot daarin slaagt, pak je 1.615 keer je inzet. Feyenoord - Midtjylland is live te zien op Veronica en ESPN 2.

PSV

PSV sluit de Europese week af met een thuiswedstrijd tegen FC Zürich. De ploeg van Ruud van Nistelrooij zal na de 5-1 zege van vorige week met alle vertrouwen naar het duel toewerken. Wint PSV opnieuw en vallen er vier of meer doelpunten, dan zie je 2.25 keer je inzet uitbetaald worden. Voor de live uitzending van deze wedstrijd kan je terecht op Veronica en ESPN 2.

TV-Gids 13-10
TV-Gids 13-10