Dit doen huishoudens die gratis tv kijken

In Nederland zijn we dol op aanbiedingen. Niet voor niets worden we als toerist in het buitenland vaak geassocieerd met de zin ‘kijken kijken, niks kopen’. Daar is helemaal niets mis mee, want je kunt je geld maar eenmaal uitgeven. Met het oog op vaste lasten geldt hetzelfde principe. Waarom zou je teveel betalen als het ook goedkoper kan? In dit geval zelfs gratis, want wist jij dat er huishoudens zijn die momenteel gratis tv kijken? Zij genieten van de beste voetbalwedstrijden voor exact €0,00 euro. Het fijne is dat jij dit ook kan, met een exclusieve NLZIET deal.

Tv camera van ESPN
© VoetbalVandaag Images | 21-11-2021 21:09

Wat is NLZIET?

NLZIET is een unieke samenwerking tussen de NPO, RTL en Talpa TV, die 36 Nederlandse tv kanalen aanbiedt via de NLZIET app. Deze applicatie is te downloaden voor zowel Apple als Android gebruikers. Je kijkt dus online televisie en kunt zelf bepalen op welk apparaat jij kijkt. Dit is allereerst mogelijk op een smartphone, tablet of laptop. Het is echter ook mogelijk om hiervoor een smart tv, Google Chromecast, Apple TV, Android TV of Fire TV te gebruiken.

Wat kan ik allemaal met NLZIET?

Ten eerste kun je er voetbal op tv mee kijken. Okee, flauwe grap. NLZIET biedt dezelfde interactieve functies als een klassieke tv provider. Dat betekent dat jij gratis gebruik kunt maken van begin gemist, uitzending gemist, vooruitspoelen en vooruitkijken.

Hoe kan ik NLZIET gratis kijken?

Momenteel geldt er een promo, die het voor nieuwe klanten mogelijk maakt NLZIET voor 1 maand gratis uit te proberen. Je zit dus nergens aan vast en het bedrijf is ook nog zo vriendelijk om jou 2 dagen voor de afloopdatum, een herinnering te sturen met die informatie. Waar vind je een dergelijke service nog in deze tijden? Wil je na die maand door blijven kijken? Voor een maandtarief van €7,95 hoef je het in ieder geval niet te laten.


Vergelijk abonnementen via Voetbal Vandaag voor de beste deal

Als je tevreden bent met NLZIET, maar stiekem toch op zoek bent naar een goedkoop Alles-in-1 pakket, dan biedt Voetbal Vandaag jou hiervoor de beste opties. Vergelijk abonnementen via onze speciale tool en zorg dat jij geen dief wordt van je eigen portemonnee.