FC Twente - Feyenoord kijk je hier live op TV

Het zijn zalige weken voor Feyenoord, dat in de Champions League de tweede zege boekte door SS Lazio te verslaan. Komende zondag staat echter de lastige uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma en deze wedstrijd is uiteraard live te zien!

Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs van Feyenoord
© PROSHOTS | 27-10-2023 11:00

De Rotterdammers waren met 3-1 te sterk voor de Italiaanse ploeg en verzamelen tot nu al zes punten op het miljardenbal. Voor tegenstander FC Twente geen Europese besognes en dus kan de ploeg van trainer Joseph Oosting in alle rust naar het bezoek van Feyenoord toeleven. Traditioneel is het bezoek aan de Grolsch Veste een lastige klus voor Feyenoord, want in 2018 werd de laatste zege geboekt.

FC Twente - Feyenoord op TV

De wedstrijd tussen De Tukkers en De Stadionclub wordt zondag 29 oktober om 12:15 afgetrapt in Enschede. Via ESPN 3 is het duel live te volgen. Dat betekent dat de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord zondag niet op het open kanaal wordt uitgezonden. Om de wedstrijd live te zien, heb je dus een ESPN-abonnement nodig, óf bestel je een losse dagpas via je eigen TV-provider. Voordeel hieraan is dat je dan óók de wedstrijd PSV - Ajax om 14:30 kan zien op ESPN 2. Bekijk de volledige ESPN TV-gids via ons handige overzicht.

Wedtips FC Twente - Feyenoord

Bookmaker JACKS.NL heeft interessante odds voor de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord. Zo is de odd voor een doelpunt van Feyenoorder Ramiz Zerrouki liefst 15.00 keer je inzet. Dit terwijl de middenvelder afgelopen woensdag ook al trefzeker was namens de Rotterdammers. Saillant detail: de Algerijns international speelt zondag tegen zijn oude werkgever, FC Twente.

Overige wedtips:

  • Santiago Giménez scoort & Feyenoord wint (3.05)
  • Feyenoord wint & Both Teams To Score (3.60)
  • Calvin Stengs schiet minstens één keer op doel (2.20)