Voetbal Vandaag voegt historische uitslagen toe

Ondanks dat een voetbalwedstrijd niet altijd als een heroïsch spektakelstuk verloopt, is er één aspect dat voor altijd in de geschiedenisboeken blijft staan en dat is de uitslag. Binnen het bestaande match center van Voetbal Vandaag boden wij tot op heden slechts alle uitslagen van het lopende, huidige seizoen.

Feyenoord wint thuis van ajax met 4 2 doelpunt van guidetti historische uitslag
© VoetbalVandaag Images | 11-01-2022 20:59

Tot dusver was het dus niet mogelijk om op Voetbal Vandaag historische uitslagen op te zoeken van eerdere seizoenen. Wij vinden dat een gemiste kans richting voetballiefhebbers en daarom hebben we hier op de achtergrond werk van gemaakt. Het resultaat hiervan is dat jij per ommegaande uitslagen van Eredivisie clubs en overige competities op Voetbal Vandaag kunt bekijken die helemaal teruggaan tot en met het seizoen 2009/2010.

Wil jij bijvoorbeeld de Ajax uitslagen raadplegen om te zien wanneer Feyenoord voor het laatst in de ArenA won? Okee, zover gaan we helaas niet terug, maar u snapt de insteek.

Zo kun jij historische uitslagen van eerdere seizoenen bekijken

Op Voetbal Vandaag hebben alle clubs uit de aangeboden competities hun eigen ‘clubpagina’. Je klikt dus eerst op de competitie waarin het team momenteel actief is. Hierna klik je de ploeg aan waarvan jij alle uitslagen wilt weten.

In de standaard weergave zie jij de 10 laatste resultaten van dit team. Dit zijn uiteraard de 10 uitslagen uit de meest recent gespeelde voetbalwedstrijden. Onder de laatste uitslag en boven de statistieken, staan in cursief de woorden ‘alle (teamnaam) uitslagen met een pijl die naar rechts wijst.

Hier klik je op, waarna alle uitslagen van het lopende voetbalseizoen worden getoond. Wil jij historische uitslagen van eerdere seizoenen bekijken? Scroll dan naar beneden totdat je bij de eerste wedstrijd van het lopende seizoen bent.

Direct hieronder vind je een opsomming van alle seizoenen waarvan wij de uitslagen bieden. In de praktijk ziet dat er uit zoals op onderstaand screenshot te zien is.


voorbeeld van ajax uislagen pagina op voetbal vandaag
Voetbal Vandaag

Het enige dat jij hoeft te doen, is een seizoen aanklikken waarvan jij de resultaten wilt weten. De lay-out is exact hetzelfde als dat je gewend bent. Je ziet dus geheel links de datum met gecentreerd de wedstrijd (uitslag).

De website van Voetbal Vandaag streeft perfectie na, maar zoals dat vaak gaat met jong talent is het belangrijk om door te blijven ontwikkelen. Wij staan daarom open voor suggesties van uw kant. Kunt u niet meer slapen doordat u een levensveranderend verbeterpunt / suggestie / tip voor onze website hebt? Onze e-mailbox kan 24/7 e-mails ontvangen.