Nederland kan grote stap richting groepswinst zetten: pak tot 8.50 keer je inzet!

In de vijfde speelronde van de UEFA Nations League neemt Oranje het vanavond op tegen Polen. Komt Memphis weer wat dichter bij de titel topscorer aller tijden? En trekt Lewandowski zijn geweldige vorm ook door bij Polen? Bij Holland Casino verdien je tot 8.50 keer je inzet terug!

Memphis Depay (FC Barcelona) tijdens een training van Oranje
© PROSHOTS | 22-09-2022 07:00
  • Tip: Nederland wint en er vallen drie of meer doelpunten (3.60)
  • Longshot: Memphis scoort twee of meer doelpunten (8.50)
  • Tip: Lewandowski scoort (2.30)

Nederland en Polen komen elkaar voor de tweede keer in drie maanden tegen in de UEFA Nations League. De eerdere ontmoeting op 11 juni van dit jaar eindigde na een 0-2 achterstand voor Oranje in een 2-2 gelijkspel. Davy Klaassen en Denzel Dumfries repareerden destijds in drie minuten de schade in de Kuip. Als Nederland er vanavond wél in slaagt te winnen, pak je twee keer je inleg. Als er dan ook nog eens drie of meer doelpunten vallen, verdien je via de boosted odd zelfs 3.60 keer je inzet terug.

Depay jaagt op topscorerstitel

Memphis Depay is de topscorer van Oranje in de Nations League. De 28-jarige aanvaller was in vier wedstrijden goed voor drie goals, terwijl hij zichzelf in de WK Kwalificatie met twaalf goals tot gedeeld Europees topscorer kroonde. Memphis zal met een goed gevoel in Zeist zijn aangekomen, aangezien hij afgelopen weekend in de basis startte én scoorde voor Barcelona. Op een nieuwe goal van Depay staat een quotering van 2.30. Als hij er twee of meer maakt, vang je via de boosted odd zelfs 8.50 keer je inzet.

Lewandowski in bloedvorm

Memphis neemt het donderdag op tegen een teamgenoot bij Barcelona. Robert Lewandowski, die zaterdag twee keer scoorde voor de Catalanen, staat namelijk in de spits bij Polen. De topscorer aller tijden van Polen moest de vorige ontmoeting met Nederland nog laten schieten door een blessure, maar lijkt nu fitter dan ooit. Als Lewa het net vindt tegen Oranje, pak je 2.30 keer je inleg. Als de 34-jarige topspits er twee of meer maakt, verdien je zelfs 7.50 keer je inzet terug.