Clubnaam: Real Betis Balompié
Adres: Av de Heliópolis, s/n, 41012 Sevilla
Stadion: Estadio Benito Villamarín
Telefoonnummer: +34 902 191907
Facebook: @realbetisbalompie
Instagram: @realbetisbalompie
Twitter: @RealBetis

Real Betis

Real Betis is een Spaanse voetbalclub, afkomstig uit de stad Sevilla. Op deze website vind je het programma van Real Betis waarin uiteraard de volgende wedstrijd van Real Betis vermeld wordt. Ook zie je welke plek Real Betis in de stand van de competitie inneemt.

Je vindt hier eveneens de laatste tien uitslagen van Real Betis. Hier kun je namelijk ontzettend veel informatie uithalen voor een winnende weddenschap. De uitslagen van Real Betis worden direct live in het schema bijgewerkt, zodat je weddenschap altijd up to date is.

Het is natuurlijk heel erg leuk om de wedstrijden van Real Betis op tv of via een livestream te bekijken. Daarom geven we je op deze website alle informatie hierover, plus nog eens een zeer interessante aanbieding. Mis deze niet!

Jij wilt scoren met jouw weddenschap en daarom heb je veel informatie nodig. Die vind je hier bij statistieken van de selectie van Real Betis. Het is ook zeer lucratief om eens niet op de uitslag in te zetten, maar op een scorende speler of de gever van een assist.

Tot slot, lees je hier ook nog alle nieuws over Real Betis uitsluitend vanuit een betting perspectief.

Als dat geen winnende weddenschap wordt…

Zet nu in op de volgende wedstrijd van Real Betis

Op deze pagina zie je wie de volgende tegenstander van de club uit Sevilla is en hieruit haal je de volgende gegevens:

 • Waar er gespeeld wordt
 • De datum en hoe laat de wedstrijd begint
 • In welke competitie de wedstrijd plaatsvindt

Aan jou is nu de taak om te voorspellen wat de uitslag van deze wedstrijd wordt. Om je te helpen bij deze voorspelling kun je gebruik maken van de zogenaamde ‘Wisdom of the crowd’. Klik een mogelijke uitslag aan en je ziet in een pop up scherm hoe andere bezoekers hierover denken.

Ga jij bijvoorbeeld uit van een gelijkspel en er is maar vier procent die er net zo overdenkt, moet je je misschien nog eens bedenken. Het blijkt namelijk dat de ‘wijsheid van massa’ heel dichtbij de werkelijkheid ligt. Ook heeft Voetbal Vandaag voor jou alvast de scherpste quotering uitgezocht bij alle bookmakers. Dus laat deze unieke kans niet schieten en zet nu in op de volgende wedstrijd van Real Betis.

De laatste tien uitslagen van Real Betis check je hier

Om van een succesvolle weddenschap te spreken, wil je vanzelfsprekend zoveel mogelijk informatie. Daarom krijg je op deze pagina de laatste tien uitslagen van Real Betis te zien. Hieruit haal je onder meer de volgende punten:

 • Het aantal gescoorde punten
 • Gescoorde doelpunten en tegengoals
 • Competities waarin gespeeld is
 • De tegenstanders

 

Hier ga jij natuurlijk je analyse op los laten om te zien in welke vorm het team verkeert. Worden de overwinningen aaneengeregen? Zijn er veel gelijke spelen? Of wordt er week in week uit verloren? Jij kunt het allemaal zelf uitpluizen, een conclusie trekken en dan natuurlijk je inzet plaatsen.

Wil je nog meer uitslagen zien? Kijk dan op de pagina van La Liga. Hier vind je ook het speelprogramma en de stand van de competitie.

Hier nooit een trage live score van Real Betis   

Kun je niet in het stadion zijn en de wedstrijd ook niet op tv of via het internet bekijken? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om via de website van Voetbal Vandaag de match te volgen. Hiervoor ga je naar de pagina: voetbalvandaag.nl/live/.

De gebeurtenissen in het stadion worden direct doorgegeven en zo hoef jij nooit lang op een tussenstand te wachten. Niets is immers vervelender dan in spanning moeten zitten of het wel goed gaat met je weddenschap. Daarnaast worden de uitslagen van Real Betis ook direct live bijgewerkt. Zo houd jij je weddenschap altijd up to date.

De selectie van Real Betis als informatiebron

Informatie over een team kun je niet genoeg krijgen. Daarom vind je op deze pagina de voltallige selectie van Real Betis inclusief de (wedstrijd) statistieken. Deze bestaan uit de volgende gegevens:

 • Leeftijd speler
 • Gescoorde doelpunten
 • Ontvangen gele en rode kaarten
 • Aantal wedstrijden
 • Gegeven assists

 

Weet je dat het winstbedrag heel aardig op kan lopen als je inzet op bijvoorbeeld de exacte doelpuntenmaker of de ontvanger van een kaart? Over deze zogenaamde ‘player specials’ vind je meer info op de voetbalweddenschap pagina.

Daarnaast lees je hier ook welke spelers van de selectie geblesseerd of geschorst zijn. Deze spelers zal de trainer niet meenemen in de opstelling van het team. Dit is natuurlijk van invloed op de volgende wedstrijd en dus ook op jouw weddenschap. Houd hier dus rekening mee.

Schaf hier het nieuwste clubshirt aan

Oorspronkelijk speelt Real Betis in een blauw shirt. Coach Manuel Asensio introduceert in 1911 echter een wit shirt met groene strepen. Dit tenue lijkt op het tenue van Celtic Glasgow dat hij heel erg mooi vindt. Zo is de Spaanse club altijd in het groenwit blijven spelen.

Dit shirt en natuurlijk ook het uittenue kun je bestellen via Voetbal Vandaag. Je hoeft in de widget slechts op ‘bestel nu’ te klikken en je wordt doorverwezen naar een officieel verkoopkanaal van de club. Hier koop jij dan het nagelnieuwe tenue van Real Betis, voor jezelf of voor een ander.

Kijk naar de wedstrijden in La Liga op tv of via een livestream

Alle wedstrijden in La Liga worden uitgezonden door Ziggo Sport. Als je dit zenderpakket niet hebt dan ga je naar de website ‘voetbal op tv’. Hier lees je alle informatie over hoe je aan dit pakket komt en kijk jij binnenkort naar Real Betis op tv.

Ben je toch al op deze website? Schakel dan direct even door naar de spetterende aanbieding die Voetbal Vandaag voor je heeft. Je hoeft alleen maar je eigen tv-aanbieder op te zoeken en te klikken op de banner. Zo kijk je straks naar nog meer geweldige voetbalzenders.

Je kunt natuurlijk ook op je pc, laptop, tablet of smartphone naar de wedstrijden in de Primera Division kijken. Veel bookmakers bieden een livestream van goede kwaliteit aan en Voetbal Vandaag heeft al voor je uitgezocht welke dat zijn. Klik aan de rechterkant op een bookmaker, maak een account aan en jij kijkt vanaf nu gratis naar Real Betis via een livestream.

Het allerlaatste clubnieuws lees je hier

Als je iets wilt weten over het reilen en zeilen binnen een club dan is het fijn dat je het nieuws hierover kunt lezen. Ook voor je weddenschap zijn actualiteiten rondom de club zeer belangrijk. Rechts onderaan deze pagina vind je daarom het nieuws over Real Betis.

Je leest hier trouwens alleen het nieuws dat je kunt linken aan weddenschappen. Het is ontzettend leuk om te weten dat de voorzitter getrouwd is, maar voor een weddenschap is dit totaal onbelangrijk. Wel interessant is bijvoorbeeld dat de keeper vijf clean sheets op rij heeft gehaald.

Vijf voetbalweetjes over de Beticos

 • Drie keer in de clubhistorie wint Real Betis een grote prijs. In 1935 wordt de club landskampioen en in 1977 en 2005 wint het de Copa del Rey.

 

 • In het seizoen 2005/2006  doet de club voor de eerste (en voorlopig laatste) keer mee aan de Champions League.

 

 • Real Betis speelt negen keer in de UEFA Cup/ Europa League. In het seizoen 2013/ 2014 wordt het team in de kwartfinale uitgeschakeld door uitgerekend FC Sevilla.

 

 • De duurste aanwinst tot nu toe is de Braziliaan Denílson. Hij wordt in 1998 voor 31,5 miljoen euro gehaald van São Paulo.

 

 • Giovani Lo Celso vertrekt in 2020 voor 32 miljoen euro naar Tottenham Hotspur. Nooit ontving Real Betis meer voor een speler.

 

De geschiedenis in het kort

Real Betis wordt opgericht in 1907 als een aantal leden zich afkeert van stadgenoot  Sevilla CF. In de beginjaren speelt de club vooral in de regio Andalusië, maar in 1932 is er, als eerste Andalusische club promotie naar Primera Division. Daar weet het team in 1935 het landskampioenschap voor zich op te eisen.

De volgende grote prijs volgt in 1977 als de Spaanse beker wordt gewonnen. Daarna geldt de ploeg uit Sevilla vooral als een ‘liftploeg’: na een aantal jaren op het hoogste niveau volgt er weer degradatie. In 2010 wordt zelfs het faillissement  aangevraagd, maar het seizoen erop promoveert de club weer doodleuk naar de Primera Division.

De voorlopig laatste promotie naar La Liga vindt plaats in 2015. De Beticos is dan ook de club met de meeste promoties naar de Primera Division. De laatste jaren geldt de club uit Sevilla als een goede middenmoter, die tegen de subtop aanschurkt.

De grote rivaal Sevilla FC

Zoals gezegd is Real Betis ontstaan door afvallige leden van Sevilla. De laatstgenoemde ploeg weigerde destijds (1907) de zoon van een arbeider als lid. Daarom richtten de arbeiders een nieuwe club op en die rivaliteit is altijd gebleven.

De stadsderby van Sevilla geldt dan ook als een van de meest beladen in Spanje. Daarom spreken beide clubs de laatste jaren af hoeveel uitsupporters de wedstrijd mogen bezoeken. Hierdoor hoopt men een wat vriendelijker en respectvollere sfeer te creëren rondom de derby.