RC Lens

Deze pagina biedt je waardevolle en nuttige informatie vanuit een betting perspectief over de Franse club RC Lens.

Je ziet de eerstvolgende wedstrijd op het RC Lens programma en kunt gelijk de uitkomst voorspellen. Wint RC Lens, de tegenstander of wordt het een gelijkspel?

De vorm van de ploeg zie je in het overzicht met de laatste RC Lens uitslagen. De laatste tien wedstrijden worden hier getoond, In de stand staat RC Lens gemarkeerd zodat je direct weet op welke plaats Sang et Or staat in de competitie.

UItgebreide statistieken van alle contractspelers van de RC Lens selectie vind je in het spelersoverzicht. Hier vind je het aantal goals, assists en kaarten per speler. Dit is onmisbare informatie voor elke wedstrijdanalyse of weddenschap.

De beste RC Lens livestream en een exclusieve aanbieding om de wedstrijden in de Ligue 1 op je tv te ontvangen kom je hier ook tegen. Wil je het nieuwste goud-rode RC Lens shirt bestellen? Dat doe je op deze pagina met een druk op de knop.

Het laatste RC Lens nieuws met nuttige informatie en statistieken, geschreven met het oog op voetbalwedden, is handig verzameld voor je in een speciaal overzicht.

Ontdek alle onderdelen op deze pagina om je te verrijken met de historie en het laatste nieuws over deze prachtige Noord-Franse club.

Voorspel de winnaar bij de eerstvolgende RC Lens wedstrijd

Je ziet meteen in welke competitie, wanneer en tegen wie Le Racing Club de Lens in actie komt. Daarbij zie je de vorm over de laatste vijf wedstrijden van beide ploegen.

Zodra je ziet wie de tegenstander is, kun je voorspellen wie er gaat winnen. Door een van beide teams als winnaar te selecteren, of te kiezen voor een gelijkspel krijg je te zien wat andere meester voorspellers van deze wedstrijd verwachten.

Geeft ‘the wisdom of the crowd’ jouw genoeg vertrouwen om geld in te zetten op jouw zojuist gemaakte voorspelling? Dan is dit je kans om een mooie winst te grijpen door een weddenschap op deze wedstrijd te plaatsen.

De laatste tien uitslagen van RC Lens in een allesomvattend overzicht

Voor je gaat wedden op het voetbal is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet in welke vorm een team verkeert. Om de vorm te bepalen kun je nu het superhandige uitslagenoverzicht uitspitten. Hier zie je de laatste tien wedstrijden en wordt er door middel van kleuren aangegeven of RC Lens gewonnen, verloren of gelijk gespeeld heeft. Groen staat voor winst, rood voor verlies en geel voor een gelijkspel. Deze kennis helpt je enorm bij de voorbereiding op een weddenschap.

De allersnelste RC Lens live score bij Voetbal vandaag

Niet is meer frustrerend dan een live score die niet bijgewerkt wordt, of meerdere keren teletext verversen omdat de informatie niet up-to-date is.

Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Omdat Voetbal Vandaag een samenwerking heeft met ‘s werelds beste data verwerkingsbedrijven, weet jij zonder enige vorm van vertraging wat de live score van RC Lens is. Deze vind je terug op de homepagina. Terwijl de spelers de doelpuntenmaker nog moeten feliciteren, ben jij al op de hoogte van de score.

Behalve goals, zie je ook corners en andere noemenswaardige momenten binnen een wedstrijd zonder ook maar een seconde vertraging. Dat geeft je de mogelijkheid om nog snel een live bet te plaatsen, of alvast te beginnen met het tellen van je winst.

De meest uitvoerige statistieken van de RC Lens selectie

De RC Lens selectie heeft meer dan twintig spelers en het is daarom natuurlijk lastig om handmatig alle statistieken per speler bij te houden. Goed nieuws, want dat is niet meer nodig. Voetbal Vandaag zorgt voor de de belangrijkste data om in je analyse te gebruiken.

Naast elke speler zie je een rij met cijfers weergegeven. In dat overzicht worden de volgende statistieken van elke speler van Sang et Or aangeduid:

  • Leeftijd van de speler

  • Hoeveelheid gespeelde wedstrijden

  • Aantal doelpunten

  • Aantal assists

  • Hoeveelheid gele en rode kaarten

Het komt er op neer dat je alle benodigde data om succesvol te wedden op RC Lens kunt vinden in het spelersoverzicht. Deze informatie is onmisbaar voor de zogenaamde “player specials”. Bij deze weddenschappen zet je in op de prestatie van een specifieke speler. Voor meer informatie over de verschillende weddenschappen, kijk dan eens op de voetbalweddenschappen pagina.

Koop gelijk je goud-rode RC Lens shirt

De RC Lens shirts van dit seizoen zie je aan de rechterkant van deze pagina. Behalve dat je zo snel de club kunt identificeren, heb je de mogelijkheid om gelijk het goud-rode tricot of het uitshirt aan te schaffen. Een leuk cadeau voor iemand anders en de perfecte manier om je clubliefde voor RC Lens niet onder stoelen of banken te steken.

Exclusieve aanbieding voor het beste live voetbal op tv

Je kunt vandaag nog RC Lens live aan de slag zien op je televisie. Dat doe doe je door een zenderpakket uit te kiezen dat de Ligue 1 uitzend. Het uitzoekwerk is al voor je gedaan want op de Voetbal op tv pagina zie je namelijk precies welke kabelprovider welk pakket kan aanbieden. Door je huidige aanbieder te selecteren zie je gelijk de speciale Voetbal Vandaag aanbieding die voor jou van toepassing is.

Behalve via zenderpakketten en kabelproviders is er nog een manier om live de beste voetbalwedstrijden te kijken. Dit doe je bij een online bookmaker. Er zijn veel bookmakers die je gratis en voor niets de mooiste wedstrijden laten bekijken via een livestream. Zo zie je RC Lens live zonder dat je hoeft in te zetten. Op de livestream pagina vind je alle informatie over hoe jij de beste wedstrijden kunt bekijken met een gratis livestream.

Gebruik het RC Lens nieuws om te wedden op voetbal

Het is niet het doel om je af te schrikken maar het in het clubnieuws vind je alleen het nieuws en de statistieken die er écht toe doen. Waarom de vrouw van de voorzitter op de massagetafel bij de verzorger ligt, kun je lezen bij Voetbal International of de Telegraaf. Het nieuws op Voetbal Vandaag wordt verzameld met het doel om jou weddenschappen te laten winnen.

Deze must-have informatie mag je niet missen als fan van Le Racing Club de Lens of als je een weddenschap wilt plaatsen. Het meest complete RC Lens nieuws, voor professionals, door professionals.

Vijf interessante weetjes over Sang et Or

  • ⚽ Daniel Moreiro is clubtopscorer van RC Lens. Tussen 1998 en 2004 scoort de Franse Portugees 51 goals in 226 wedstrijden.
  • ⚽ De jeugdopleiding van RC Lens is een kweekvijver voor talent in Frankrijk. Zo zijn Raphael Varane, Serge Aurier en Thorgan Hazard alle drie ex- RC Lens spelers
  • ⚽ De speler met de meeste wedstrijden voor RC Lens is Guillaume Warmuz. In 407 wedstrijden komt hij geen enkele keer tot scoren maar dat is vrij normaal voor een doelman
  • ⚽ De grootste zege in de Ligue 1 is tegen AJ Auxerre. Op 20 augustus 2005 wordt het maar liefst 7-0 voor RC Lens
  • ⚽ Er zal geen enkele speler zijn die met het rugnummer twaalf rond zal lopen bij Lens. Het bestuur van RC Lens heeft dit nummer officieel aan de fans gedoneerd als dank voor de loyaliteit en steun

De clubgeschiedenis van RC Lens in een notendop

In 1906 richt een groepje lokale studenten een voetbalclub op aan het Place Verte (Het groene plein). Het bestuur bestaat uit de ouders van de studenten. De kleuren van het originele tricot zijn groen en zwart. Groen als verwijzing naar het pleintje waar de groep speelt en zwart als hint naar de kolenmijnen in de regio.

In 1998 is het is het jaar dat geen enkele fan van RC Lens ooit zal vergeten. Niet alleen wordt de Ligue 1 gewonnen, de halve finale van de Coupe de la Ligue behaald en is RC Lens verliezend finalist van de Coupe de France. Het daaropvolgende jaar wordt ook de Coupe de la Ligue gewonnen en pakt Lens de tweede grote prijs in twee seizoenen.

Vanaf 1933 speelt Lens in hetzelfde stadion, het Stade Bollaert-Delelis. In het RC Lens stadion passen ruim 7.000 meer bezoekers dan dat er in de stad Lens wonen

De Derby du Nord:RC Lens – Lille OSC

De felle rivaliteit tussen de supporters van RC Lens en Lille OSC komt voor uit het feit dat er maar veertig kilometer tussen beide steden ligt. RC Lens vertegenwoordigt de arbeidersklasse terwijl Lille OSC staat voor de rijkere middenklasse. De grootste overwinning in deze derby staat op naam van Lille dat op 11 februari 1952 RC Lens met 5-0 versloeg. Sindsdien loopt deze wedstrijd regelmatig uit op een veldslag.