LA Galaxy

LA Galaxy is een voetbalclub uit de Carlson in het Amerikaanse Californië. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het LA Galaxy programma, uitslagen van LA Galaxy en de LA Galaxy stand.

De club verwierf internationale bekendheid met het aantrekken van spelers als Zlatan Ibrahimovic, Steven Gerrard en David Beckham. Met een blik op de LA Galaxy selectie weet jij welke spelers er dit seizoen deel uitmaken van het eerste team. Bij elke afzonderlijke speler vind je specifieke statistieken.

In de widget aan de rechterzijde op deze pagina staan afbeeldingen van het LA Galaxy shirt dat in thuis- en uitwedstrijden wordt gedragen. De tenues zijn via Voetbal Vandaag exclusief te bestellen. Een tweede widget toont LA Galaxy nieuws met betrekking tot voetbalwedden.

Heb jij je altijd afgevraagd in welke tijdzone de MLS zich afspeelt en hoe jij LA Galaxy wedstrijden live op tv of via een livestream kunt kijken? De antwoorden hierop vind je alleen door verder te lezen. Een tip: dat wordt rijkelijk beloond.

La Galaxy is dit seizoen ingedeeld in de Western Conference van de Amerikaanse Major League Soccer. Dit is het hoogste voetbalniveau van de Verenigde Staten.

Voorspel de volgende LA Galaxy wedstrijd en plaats een weddenschap

Het LA Galaxy programma laat weinig aan de verbeelding over. Je ziet meteen tegen welk team de volgende wedstrijd wordt gespeeld, onder welke competitie het duel valt en het nummer van de speelronde.

Jouw mening is letterlijk goud waard. Onder de zin ‘wie gaat er winnen’ kun jij een voorspelling geven over de uitkomst van de wedstrijd. De opties bestaan uit een thuis- of overwinning en een gelijkspel, die horen bij de 1×2 weddenschap.

Zodra je een optie hebt aangeklikt, klapt het venster open en treed het unieke wisdom of the crowd in werking. Onder elk mogelijk resultaat staat een percentage, dat is berekend op basis van voorspellingen van overige bezoekers.

Dankzij de kennis van de massa kun je nog beter inschatten welk team er gaat winnen. Durf jij met zekerheid te stellen welke ploeg de wedstrijd gaat winnen? Maak je keuze definitief door er een weddenschap van te maken. Voetbal Vandaag heeft de hoogst betalende quotering reeds voor je opgezocht. Verzilveren kan door het inzetbedrag in te vullen en te bevestigen.

Check alle LA Galaxy uitslagen vliegensvlug in het overzicht

In het overzicht met LA Galaxy uitslagen zie je meteen tegen welke teams Los Galacticos recent hebben gespeeld en wat de eindstanden waren. Bovendien zie je in welke competitie er is gespeeld. Dit kan de Major League Soccer, de Lamar Hunt US Open Cup of zelfs de CONCACAF Champions League zijn.

Voetbal Vandaag toont live uitslagen zonder vertraging

Als je geen tijd hebt om LA Galaxy live te kijken, kun je terugvallen op de tussenstand. Bij Voetbal Vandaag vind je live uitslagen die zonder vertraging worden bijgewerkt.

Daarmee is Voetbal Vandaag uniek in zijn soort. Of het nu gaat om live scorings apps of bijvoorbeeld Teletekst 818: Nergens anders vind je uitslagen die live worden geupdate met de snelheid waarmee Voetbal Vandaag dat doet.

Hoe jij kunt wedden middels statistieken van de LA Galaxy selectie

Binnen het kader met de LA Galaxy selectie vind je gedetailleerde informatie over alle LA Galaxy spelers die onderdeel uitmaken van het eerste team. Van elke afzonderlijke speler wordt de volgende data weergegeven:

  • Huidige leeftijd
  • Gespeelde wedstrijden
  • Gescoorde doelpunten
  • Gegeven assists
  • Gele en rode kaarten

Net als wedstrijdstatistieken vormen ook deze gegevens een belangrijk onderdeel van een analyse. Met deze data kun je jezelf wagen een een mooie voetbalweddenschap bij betting sites. Na het registreren is het zelfs mogelijk bij sommige bookmakers gratis te wedden met een Free Bet.

Op deze pagina vind je het nieuwste LA Galaxy shirt

Het officiële shirt in thuis- en uitwedstrijden verandert ieder seizoen van uiterlijk, al is het soms slechts op details. Des te interessanter is het om snel de widget te bekijken die de creaties van dit seizoen weergeeft.

Daarmee zie je direct of de kledingsponsor een beetje moeite heeft gedaan er wat van te maken. Ook in Nederland is een LA Galaxy shirt enorm populair. Daarom kun je via deze pagina een bestelling plaatsen door op de toegevoegde knop ‘bestel nu’ te klikken.

Hoe jij voordelig voetbalwedstrijden uit Amerika op televisie kijkt

Zoals je weet hanteert de Verenigde Staten een afwijkende tijdzones ten opzichte van Nederland. Stel dat bij jou 20.00 uur ‘s avonds is, dan is het op datzelfde moment in New York pas 14.00 uur.

Trek je dat door naar Amerikaanse wedstrijden, dan is er een conclusie die je hieruit kunt trekken. Als op zondagavond het laatste duel in de Eredivisie is gespeeld, gaat men in de Verenigde Staten zo ongeveer pas beginnen.

Dat betekent voor jou extra veel voetbal. De televisiezenders waarop je wedstrijden van LA Galaxy live kunt kijken, zijn ondergebracht bij een partij die het hoogste bedrag heeft geboden voor de rechten.

Als je niets wilt missen van Europa’s beste competities zoals de Premier League en ook Amerikaans voetbal wilt toevoegen aan jouw kijklijst, activeer dan een speciaal zenderpakket. Zoek jouw tv aanbieder bij voetbal op tv en bekijk de pakketten en prijzen. Als bezoeker van Voetbal Vandaag profiteer je tijdelijk van een exclusieve aanbieding, waardoor je slechts een spotprijs betaalt.

Kijk gratis voetbalstreams bij bookmakers en wed tegelijkertijd op wedstrijden

Als je elke wedstrijd via een LA Galaxy live stream wilt bekijken, dan is een bookmaker met voetbalstreams daarvoor de enige juiste optie. Het is namelijk legaal en volledig gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is even een account aanmaken. Dit kost een paar minuten, maar daardoor kun je de rest van je leven kosteloos voetbal kijken.

Om wedstrijden van vandaag extra spannend te maken en om geld te winnen, kun je weddenschappen afsluiten. Je kunt ook alvast vooruitkijken naar het voetbal op tv morgen, zodat je ruimschoots de tijd hebt om clubs te analyseren.
Lees alles over de club met het laatste LA Galaxy nieuws

Aan de rechterzijde vind je een widget met clubnieuws. Hierbinnen vind je artikelen die echt wat toevoegen aan jouw kennis over LA Galaxy. Met die informatie ben je vervolgens in optima forma voorbereid op de wedstrijd en vergroot je de kans om weddenschappen winnend af te sluiten.

Vijf interessante weetjes over het Amerikaanse LA Galaxy

  • ⚽ Zlatan in LA Galaxy shirt? Had niemand ooit voor mogelijk gehouden en toch gebeurde het. Een greep uit andere oud-spelers die bekendheid verwierven in Europa: David Beckham, Steven Gerrard en Ashley Cole.

 

  • ⚽ Sinds de oprichting van de club in 1995 is er behoorlijk wat zilverwerk buitgemaakt. Met meerdere MLS Cups, US Open Cups en Supporter Shield bekers behoren The G’s tot een van de meest succesvolle clubs van het land.

 

  • ⚽ Met geld wordt er niet bepaald gesmeten. De duurste inkomende transfer is die van Chicharito. De Mexicaan kostte zo’n 8,5 miljoen euro.

 

  • ⚽ Ola Kamara, wie kent hem niet, is de duurste uitgaande transfer. De Amerikanen ontvangen zo’n drie miljoen euro in een veelvoud aan Chinese Yuans.

 

  • ⚽ Amper drie jaar na de oprichting van de club wordt de recordzege al geboekt. In de uitwedstrijd op 4 juni 1998 tegen Dallas Burn, wordt het 1-8 voor Los Galacticos.

De geschiedenis van LA Galaxy in een korte samenvatting

De club ziet het levenslicht op 17 oktober 1995, iets minder dan twee jaar na de oprichting van de MLS. LA Galaxy is een van de 10 oprichters van de MLS, waar het vanwege de geografische ligging plaatsneemt in de Western Conference. Het treft in de competitie dus ook geen ploegen uit de Eastern Conference.

In haar jeugdige onschuld weet de club meer dan tien prijzen te winnen, waaronder eenmaal de CONCACAF Champions League in het seizoen 1999/2000. Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Dignity Health Sports Park, dat 27.000 bloedfanatieke supporters kan huisvesten.

Of die er ook zitten? De gemiddelde bezettingsgraad (sinds de oprichting) komt uit op zo’n 85 procent en dat zijn tweewekelijks ongeveer 22.000 fans. Niet slecht voor een regio waarin verreweg de meeste mensen American Football als favoriete sport verkiezen.

De verhitte derbystrijd tussen Los Galacticos en Los Angeles FC

Op sportief gebied clasht LA Galaxy met drie clubs. Eigenlijk nog maar twee, sinds Chivas USA (satellietclub van Chivas Guadalajara) in 2014 werd opgeheven. RIP de SuperClásico.

Een ander team waarmee rivaliteit bestaat sinds de oprichting van de MLS, is San Jose Earthquakes. Een treffen tussen beide ploegen staat bekend als de California Clasico en brengt veel rivaliteit met zich mee.

Los Angeles FC, opgericht om ‘de leegte te vullen’ na het ter ziele gaan van Chivas USA, is sinds 2018 de derde rivaal. Derby days gaan door het leven onder de pakkende naam El Tráfico alias ‘het verkeer’.