Win € 100 als er 2 of meer goals vallen bij Ajax - PSV!

Ajax en PSV strijden zondag in de finale van de KNVB Beker om de dennenappel. Om dit topaffiche voor de voetballiefhebber nog mooier te maken, heeft bookmaker JACKS.NL een interessante welkomstactie in petto. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk 50 of 100x hun inzet als er minstens twee goals vallen in de bekerfinale!

Van Aanholt (PSV) en Tadic (Ajax)
© PROSHOTS | 29-04-2023 12:00

Het is alweer de vierde keer dit jaar dat Ajax en PSV tegenover elkaar staan. Begin dit seizoen waren de Eindhovenaren met 5-3 te sterk in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en enkele maanden later kroonden de Eindhovenaren zich in de Eredivisie opnieuw tot winnaar in de ArenA (1-2). De derde ontmoeting was vorige week, toen PSV in het Philips Stadion met 3-0 won.

Win 100x je inzet

Naast dat PSV al die wedstrijden won, valt op dat er telkens minimaal drie goals vielen.Wordt er zondag in de bekerfinale opnieuw lustig op los gescoord? Nieuwe spelers van 24 jaar en ouder bij JACKS.NL pakken 50 of 100x hun inzet als er twee of meer doelpunten worden gescoord in De Kuip. Gezien de recente onderlinge historie moet dat zeker mogelijk zijn.

50 of 100x je inzet bij meer dan 1.5 goals bij Ajax - PSV

Deelnemen

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet in op 'aantal doelpunten, meer dan 1.5.

De bekerfinale Ajax - PSV live op TV

De KNVB Beker finale tussen Ajax en PSV begint zondag 30 april om 18:00 uur en wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Bij veel tv-aanbieders zit dit kanaal gratis in het pakket. ESPN begint al om 16:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing op de bekerkraker. Bekijk het volledige voetbalprogramma op onze pagina Voetbal op TV.