Wedtips voor de derde ronde in de KNVB Beker: PSV favoriet voor bekerclash tegen Twente

In de derde ronde van de KNVB Beker zijn er verschillende interessante duels. Zo zijn er nog vier amateurclubs bij de laatste zestien, waarvan enkele een kans hebben om een stunt neer te zetten. Bookmaker JACKS.NL presenteert een uitgebreid assortiment aan weddenschappen, en wij hebben enkele opties voor jou uitgelicht.

Lozano in actie tegen FC Twente
© PROSHOTS | 17-01-2024 13:18

Nadat PSV afgelopen weekend het Eredivisie-record evenaarde voor de meeste overwinningen op rij, kan het zich deze week opmaken voor een bekerduel tegen FC Twente. Het volledige schema van de derde ronde in de KNVB Beker is hier te zien.

Veilig en betrouwbaar

Voor winst op de Eindhovense formatie staat een odd van 1.48, mochten de Twentenaren winnen, staat daar een odd van 6.42 tegenover. In de eerdere vijf ontmoetingen won PSV drie keer, werd er één keer gelijkgespeeld en ging Twente er één keer met de winst vandoor. De vorige ontmoeting, op 25 november, liep uit tot een 0-3 overwinning van PSV.

Bij PSV is Luuk de Jong de man van de doelpunten, want in de afgelopen vijf wedstrijden scoorde de Nederlander vijf doelpunten. Dit seizoen is De Jong al goed voor vijftien doelpunten en mocht hij tegen FC Twente zijn zestiende maken, staat daar een odd van 1.88 tegenover. Guus Til is met zeven doelpunten de tweede doelpuntenmaker van PSV en als Til tegen Twente scoort, geeft JACKS.NL daar een odd van 2.60 voor.

Sem Steijn, Ricky van Wolfswinkel en Manfred Ugalde zijn met respectievelijk tien en zeven doelpunten de top drie doelpuntenmakers van FC Twente. Mocht een van dit trio scoren in de wedstrijd tegen PSV, staat daar een odd van 4.30, 3.65 en 3.90 tegenover. Ugalde is voornamelijk in vorm, want de Costa Ricaan scoorde vier keer in de afgelopen vijf wedstrijden. Steijn en Van Wolfswinkel scoorden beide twee keer in de laatste vijf wedstrijden.