Voetbal op tv: derde ronde in de KNVB Beker!

In de Eredivisie evenaarde PSV afgelopen weekend, door te winnen van Excelsior, het record van meeste gewonnen wedstrijden op rij uit het seizoen 1975/1976. Hoewel de Nederlandse competitie pas net ontwaakt is van de winterslaap, staat er deze midweek weer een bekerronde op de planning. Na de verrassende overwinning op Ajax zijn de ogen gericht op amateurclub Hercules, dat donderdag tegen Cambuur aftrapt.

De spelers van Hercules na de overwinning op Ajax
© PROSHOTS | 15-01-2024 19:06

Samen met Hercules zijn er nog drie andere amateurclubs die meedoen bij de laatste zestien in de KNVB Beker. Quick Boys, Excelsior Maassluis en AFC Amsterdam voltooien de lijst. Excelsior Maassluis trapt dinsdagavond 18.45 af tegen ADO Den Haag, Quick Boys speelt diezelfde dag om 21:00 tegen AZ Alkmaar en AFC Amsterdam moet op donderdagavond 18.45 aftrappen tegen Vitesse.

INCLUSIEF ESPN COMPLEET

Bekervoetbal live op tv

De derde ronde van de KNVB Beker beslaat een periode van drie dagen. Gedurende elke dag wordt op ESPN een schakelprogramma gepresenteerd waarin alle wedstrijden worden belicht. Bovendien worden de volgende wedstrijden live uitgezonden:

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma