PSV en Ajax strijden om de dennenappel: odds, wedtips en tv-gids!

PSV en Ajax strijden zondagavond in De Kuip om de felbegeerde KNVB Beker. Ajax is uit op revanche na de 3-0 oorwassing in Eindhoven van vorige week, terwijl PSV bloed ruikt. Wie gaat er aan de haal met de dennenappel? Lees hier de beste wedtips voor Ajax - PSV. Daarnaast vertellen we je waar de wedstrijd live te zien is.

Luuk de Jong, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 30-04-2023 07:00

Vierde onderlinge confrontatie dit seizoen

PSV en Ajax speelden afgelopen weekend al tegen elkaar in de Eredivisie. De Eindhovenaren waren in dat duel met 3-0 te sterk door goals van Xavi Simons en Luuk de Jong (2). Dat was niet de eerste keer dit seizoen dat beide ploegen tegenover elkaar stonden. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal was PSV al met 5-3 te sterk voor de regerend landskampioen en ook in de ArenA wist de ploeg van Ruud van Nistelrooij de volle buit mee te nemen. Weet PSV Ajax zondag voor de vierde keer dit seizoen te verslaan, dan pak je 2.75 keer je inzet als dat binnen reguliere speeltijd gebeurt. Zijn beide ploegen daarbij trefzeker, dan pak je 4.40 keer je inzet. Legt Ajax binnen negentig minuten beslag op hun eerste prijs dit seizoen, dan zie je je inzet 2.28 keer terug.

Jack's Special

JACKS.NL heeft een mooie verhoogde boost klaarstaan voor de bekerfinale, terug te vinden in de sectie Jack's Special. Scoort Luuk de Jong net als vorige week tegen Ajax met het hoofd, dan pak je 6.75 keer je inzet. Is de afgezwaaide international überhaupt trefzeker, dan zie je je inleg 2.75 keer uitbetaald worden.

Nieuwe spelers pakken 100x hun inzet

Naast de Jack's Special heeft JACKS.NL nog een mooie boosted odd in huis. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk 50 of 100x hun inzet als er minstens twee doelpunten vallen bij Ajax - PSV! Meedoen is heel simpel:

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet in op 'minimaal aantal goals, meer dan 1.5'.
50 of 100x je inzet bij meer dan 1.5 goals

De bekerfinale Ajax - PSV live op TV

De KNVB Beker finale tussen Ajax en PSV begint zondag 30 april om 18:00 uur en wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Bij veel tv-aanbieders zit dit kanaal gratis in het pakket. ESPN begint al om 16:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing op de bekerkraker. Bekijk het volledige voetbalprogramma op onze pagina Voetbal op TV.