Feyenoord en PSV in actie in de KNVB Beker: odds, wedtips en tv-gids

Topploegen Feyenoord en PSV komen woensdag in actie in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Feyenoord ontvangt NEC, PSV krijgt bezoek van FC Emmen. Wij geven je wedtips en vertellen waar je de wedstrijden live kunt zien!

Alireza Jahanbakhsh
© PROSHOTS | 08-02-2023 06:45
  • Tip: PSV wint en houdt de nul (1.91)
  • Tip: Feyenoord wint en houdt de nul (2.38)
  • Tip: Jahanbakhsh scoort (2.90)

PSV hield drie thuiswedstrijden op rij de nul

PSV opent de bekeravond om 18:45 uur met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Beide ploegen stonden twee weken geleden in de Eredivisie ook al tegenover elkaar, toen op de Oude Meerdijk. Die wedstrijd eindigde in een verrassende uitslag: FC Emmen won met 1-0. Woensdag zullen de Drentenaren misschien wat meer moeite hebben om het net te vinden, want PSV hield in de laatste drie wedstrijden het doel schoon. Lukt dat de ploeg van Ruud van Nistelrooij opnieuw en wint PSV ook nog eens, dan pak je 1.91 keer je inzet.

Feyenoord opnieuw tegen NEC

Ook Feyenoord treft opnieuw een tegenstander die het kortgeleden ook al tegenkwam. De Rotterdammers spelen namelijk in eigen huis tegen NEC. Twee weken geleden boekte de ploeg van Slot nog een 2-0 zege op de Nijmegenaren. Wint Feyenoord wederom en houdt het daarbij ook weer het doel schoon, dan pak je 2.38 keer je inleg. Is de held van afgelopen weekend Alireza Jahanbakhsh trefzeker, dan zie je je inleg 2.90 keer terug.

PSV en Feyenoord live op tv

De achtste finales van de TOTO KNVB Beker volg je live op ESPN. PSV - FC Emmen is om 18:45 uur te zien op het hoofdkanaal, Feyenoord - NEC zie je om 21:00 uur op ESPN 2.