Bekijk hier de nieuwe, exclusieve Feyenoord Vrouwen documentaire

Zoals jij in ons programma kunt zien, is er vandaag weinig tot geen nationaal competitie voetbal. Dat biedt de perfecte gelegenheid om de focus voor even te verleggen naar mooie televisie, of YouTube-beelden in dit geval. Gisteravond is er namelijk een schitterende voetbaldocumentaire in première gegaan over damesvoetbal in Rotterdam, het eerste elftal van de Feyenoord Vrouwen.

De Feyenoord Vrouwen vieren hun debuutseizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen competitie
© VoetbalVandaag Images | 20-01-2022 09:52

Begin 2021 kondigde de Rotterdamse club aan toe te zullen treden tot de Eredivisie Vrouwen. Echter had men op dat moment nog geen elftal. In de 61 minuten durende voetbal documentaire 'Door het vuur' zie jij hoe de hoofdrolspelers van de Feyenoord Vrouwen het debuutseizoen op het hoogste niveau in Nederland tot nu toe hebben beleefd.De spanning van de eerste thuis- en uitwedstrijd (welke direct op televisie werd uitgezonden) en natuurlijk de eerste keer de Klassieker. Alles was nieuw en dat maakt de beelden zo uniek.

Derde Feyenoord documentaire in korte tijd

Met de première van 'Door het vuur' toont het mediateam van Feyenoord zich wederom enorm actief. Op 1 september 2021 was immers de eerste aflevering van de in 9 afleveringen durende documentaire 'Dat Ene Woord', te zien in samenwerking met Disney. Op 1 november vorig jaar werd er een tweede reportage online gezet over de Argentijn Marcos Senesi.

In de documentaire El Gladiador zie je zijn achtergrond, hoe hij is gevormd in Zuid-Amerika en wat de familieman ertoe heeft bewogen de stap te maken vanuit Concordia naar Rotterdam.