Welkomstactie Jack's: win 50 (!) keer je inzet als Ajax en PSV allebei scoren!

Zondag staat de kraker Ajax - PSV op het programma in de Eredivisie. Om dat te vieren heeft bookmaker Jack's een mooie welkomstactie in petto: als beide ploegen het net weten te vinden, pak je namelijk liefst vijftig keer je inleg!

Luuk de Jong (PSV)
© PROSHOTS | 05-11-2022 09:00

Na twaalf speelrondes is de spanning om te snijden in de top van de Eredivisie. Koploper Ajax voelt de hete adem van PSV, AZ, FC Twente en Feyenoord in de nek hijgen. Er staat voor zowel Ajax als PSV dan ook veel op het spel zondag. Wie gaat er net voor het WK vandoor met de drie belangrijke punten en de koppositie in de Eredivisie?

Bijna elke wedstrijd wel raak voor Ajax en PSV

Ajax (38 goals) en PSV (40 goals) zijn de meest scorende ploegen van dit Eredivisieseizoen en dus is de kans dat ze zondag allebei tot scoren komen zeer aannemelijk. De ploeg van Alfred Schreuder was dit seizoen in elke wedstrijd trefzeker, terwijl de ploeg van Ruud van Nistelrooij slechts één keer niet tot scoren kwam. Met name de laatste weken zijn de doelpuntenmachines op dreef: Ajax scoorde vijftien goals in de laatste drie wedstrijden en PSV lukte dat in hetzelfde aantal wedstrijden elf keer. Scoren beide ploegen zondag opnieuw, dan pak je 50 (!) keer je inleg bij Jack's!

Welkomstactie Jack's

Meedoen

  • Maak een account aan bij Jack's.
  • Stort minimaal €10 om de bonus te ontvangen.
  • Ga naar Ajax - PSV en zet maximaal €1 in op 'Beide teams scoren, Ja'

Actievoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze actie dien je 24 jaar of ouder te zijn en ná donderdag 3 november 12:00 een account te hebben aangemaakt bij Jack's. Je kunt tot zondag 6 november 16:45 uur van deze actie gebruikmaken. Ga voor alle actievoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.

6 x €10 Free Bet