Welkomstactie Jack's: 100 keer je inleg als Feyenoord wint van PSV!

Met Feyenoord - PSV staat zondag een kraker van jewelste op het programma in de Eredivisie. Weet de formatie van Slot de Eindhovense code te kraken? Jack's heeft een welkomstactie waar alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder 50 tot 100 keer hun inleg kunnen winnen!

Santiago Gimenez, spits van Feyenoord
© PROSHOTS | 04-02-2023 06:00

Feyenoord laatste vier thuiswedstrijden tegen PSV ongeslagen

Feyenoord is de ongenaakbare koploper in de Eredivisie. De Rotterdammers bezetten al wekenlang de eerste plaats in de competitie en hebben een gat van vier punten geslagen met PSV. Daarnaast is Feyenoord bezig aan een hele knappe reeks: de ploeg van Slot is al sinds 18 september 2022 ongeslagen. Ook de laatste onderlinge ontmoetingen met PSV in De Kuip spreken in het voordeel van de thuisploeg: de laatste vier wedstrijden bleef het ongeslagen, en won het zelfs drie keer.

50 tot 100 keer je inzet bij Jack's

Om de Eredivisie-topper van zondag nog wat mooier te maken, heeft Jack's een fraaie welkomstactie in huis. Nieuwe spelers pakken namelijk 50 tot 100 keer hun inleg voor het voorspellen van de juiste winnaar van Feyenoord - PSV.

50 of 100 keer je inzet voor Feyenoord - PSV
  1. Maak een account aan bij Jack's.
  2. Stort geld op je account en claim je bonus. (Bij storting minimaal € 20 krijg je een boosted odd van 50, bij storting minimaal € 100, pak je de boosted odd van 100 keer je inleg.)
  3. Zet in op Feyenoord of PSV. Let op: je kunt maximaal € 1 inzetten.

Feyenoord - PSV live op tv

Feyenoord - PSV is zondag 5 februari om 14:30 uur live te zien op ESPN 1.

Bonusvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze promotie dien je 24 jaar of ouder te zijn en na 2 februari 12:00 uur een account te hebben aangemaakt bij Jack's. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.