Volledige top 3 van de Eredivisie aan de bak: odds tot bijna drie keer je inzet!

In de Eredivisie komen Feyenoord, Ajax en PSV zondag allemaal in actie. De koploper uit Rotterdam gaat op bezoek bij Cambuur, Ajax ontvangt FC Emmen en PSV reist af naar Volendam. Lees hier wat de beste quoteringen en wedtips zijn voor de wedstrijden van de top 3! Daarnaast bieden we je een tv-gids, zodat je niets hoeft te missen van al het voetbalspektakel!

Steven Berghuis, aanvaller van Ajax
© PROSHOTS | 16-04-2023 09:00

FC Volendam - PSV: PSV scoort drie of meer doelpunten (1.75)

PSV is de eerste van de traditionele top drie die in actie komt. De ploeg van Ruud van Nistelrooij speelt om 14:30 uur tegen Volendam. De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden werd het liefst 7-1 voor de Eindhovenaren. Ook de laatste wedstrijden is de voorhoede van de huidige nummer drie van de Eredivisie lekker op dreef; het scoorde namelijk veertien doelpunten in de laatste vier Eredivisie-duels. Daarbij werd drie keer vier of meer keer gescoord. Is PSV tegen Volendam opnieuw zo scherp, dan pak je 2.875 keer je inleg als er vier of meer goals vallen. Zet je in op 3+ goals, dan pak je 1.75 keer je inleg.


Cambuur - Feyenoord: Feyenoord wint en houdt de nul (2.15)

Koploper Feyenoord gaat om 14:30 uur op bezoek bij hekkensluiter Cambuur. Het betekent ook een ontmoeting tussen één van de meest scorende ploegen van de Eredivisie, tegen de minst scorende ploeg. Feyenoord legde de bal 67 keer in het netje, terwijl Cambuur dat in 28 wedstrijden slechts 21 keer lukte. Eerder dit seizoen eindige de ontmoeting in 1-0. Zet Feyenoord tegen Cambuur opnieuw een grote stap richting de titel en houdt het daarbij de nul, dan pak je 2.15 keer je inleg.

Ajax - FC Emmen: Berghuis scoort (2.375)

Ajax sluit speelronde 29 in de Eredivisie af met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. De Amsterdammers krabbelen na teleurstellende resultaten tegen Feyenoord en Go Ahead Eagles langzaam weer omhoog. Zo werd anderhalve week geleden gewonnen in De Kuip, waardoor de finale van de KNVB Beker werd bereikt. Ook in de competitie boekte de ploeg van Heitinga vervolgens goed resultaat: in de eigen Arena was het met 4-0 te sterk voor Fortuna Sittard. Steven Berghuis was in die wedstrijd met twee goals en twee assists de grote man. Ook tegen Emmen zal hij ongetwijfeld weer van waarde willen zijn met een bijdrage aan een goal. Levert de international een goal, dan pak je 2.375 keer je inleg. Wint zijn ploeg daar ook nog eens bij, dan pak je 2.50 keer je inzet.

PSV, Feyenoord en Ajax live op TV

De wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax worden allemaal live uitgezonden op ESPN. Volendam - PSV begint om 14:30 uur live op ESPN 3; Cambuur - Feyenoord start om 16:45 uur op ESPN 2 en Ajax - FC Emmen om 20:00 uur op het hoofdkanaal van ESPN. Bekijk hier de volledige tv-gids met al het voetbal.