Voetbal op tv: traditionele top drie begint aan speelronde twee

Na een interessante eerste speelronde staan Ajax, PSV en Feyenoord het komende weekend voor het tweede duel in de Eredivisie. Ajax gaat op bezoek bij Excelsior, PSV staat voor het lastige uitduel met Vitesse en Feyenoord speelt op bezoek bij Sparta de Rotterdamse derby.

Medic viert doelpunt bij debuut Ajax
© PROSHOTS | 18-08-2023 13:00

Gemengde resultaten in speelronde één

De traditionele top drie zorgde voor genoeg opleving in de eerste speelronde: Ajax had het zwaar tegen Heracles, maar denderde uiteindelijk over de Almeloërs heen, PSV kende weinig moeite met FC Utrecht en Feyenoord speelde gelijk tegen Fortuna Sittard na een vroege rode kaart van Bart Nieuwkoop.

Ajax trapt zaterdag om 16.30 uur af tegen Excelsior en het duel is te volgen op EPSN 2. PSV begint zaterdag om 18.45 uur aan het duel met Vitesse, dat op ESPN te volgen is. Feyenoord speelt zondag om 14.30 uur tegen Sparta en wordt uitgezonden op EPSN 2.

VOOR €13,95 PER MAAND

Pak 100x je inleg bij winst Feyenoord!

Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie actie lopen voor de Rotterdamse derby van dit weekend: pak 50x of zelfs 100x je inleg wanneer Feyenoord van Sparta wint!

Hoe werkt de actie?

Ga naar de website van JACKS.NL via deze link en registreer je voor een nieuw account. Stort na de verificatie €20 om de x50 boost te ontvangen en €100 om de x100 boost te ontvangen. Ga vervolgens naar de wedstrijd Sparta - Feyenoord en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Feyenoord'. De maximale inleg bedraagt één euro en de actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.


Neemt Feyenoord revanche en wordt er van Sparta gewonnen na het gelijkspel tegen Fortuna Sittard? Dan win je 100 euro! Lijdt Feyenoord opnieuw puntenverlies? Dan verlies je maximaal één euro.