Verwachtingen Feyenoord gelijk aan PSV: stunt RKC levert 13.00 keer je inzet op!

Vorige week leed Feyenoord de eerste nederlaag van het seizoen in de Eredivisie. In de Grolsch Veste bleek FC Twente te sterk en gingen de Rotterdammers met 2-1 onderuit. Door deze nederlaag bedraagt het verschil met PSV reeds zeven punten. Zaak dus voor de ploeg van Arne Slot om dit weekend drie punten te pakken en niet verder achterop te raken. Maar zal RKC Waalwijk zich zo makkelijk opzij laten zetten?

Michiel Kramer, aanvaller van RKC Waalwijk
© PROSHOTS | 03-11-2023 16:00
  • Tip: Feyenoord wint en minder dan 4.5 doelpunten (1.71)
  • Tip: Feyenoord wint de tweede helft (1.47)
  • Tip: Ivanušec schiet meer dan 1.5 keer (2.02)

Hoopvolle statistieken

De statistieken spreken logischerwijs in het voordeel van Feyenoord. De Rotterdammers zijn in Eredivisie-verband ongeslagen tegen de Waalwijkers in de laatste acht wedstrijden (twee keer gelijk, zes keer winst). Een thuisoverwinning wordt bij JACKS.NL 13.00 keer uitbetaald, terwijl drie punten voor Feyenoord voor slechts 1.22 keer je inzet wordt beloond. RKC maakte tot op heden de minste doelpunten in de Eredivisie (zeven). Wint Feyenoord en worden er in totaal minder dan 4.5 doelpunten gemaakt, levert dat 1.71 keer je inzet op.

Evenals PSV wint Feyenoord niet alleen veel wedstrijden, maar sluit het ook veel helften winnend af. In de Eredivisie werden zeven van de tien eerste helften en acht van de tien tweede helften gewonnen. De Rotterdammers maakten tevens iets meer doelpunten in de tweede helft (achttien om vijftien). JACKS.NL keert 1.47 keer je inzet uit als Feyenoord de tweede helft in het Mandemakers Stadion weet te winnen.

TOT €100 FREE BET

Speler specials

JACKS.NL hanteert verschillende specials dit weekend in de voetballerij. Eén van deze specials heeft betrekking op de twee Mexicaanse aanvallers in de Eredivisie. Komt zowel Hirving Lozano tot scoren tegen Heracles als Santiago Giménez tegen RKC, betaalt JACKS.NL 4.50 keer je inzet terug.

Bij Feyenoord wordt daarnaast Luka Ivanušec in de basis verwacht. De beweeglijke Kroaat viel tegen Twente direct na rust in voor Igor Paixão. Ivanušec ondernam vorig seizoen op het hoogste niveau van Kroatië meer dan 60 doelpogingen in minder dan 2600 minuten, wat neerkomt op gemiddeld meer dan twee doelpogingen per wedstrijd. De teller staat namens Feyenoord in de Eredivisie op vijf doelpogingen in 200 minuten. Schiet Ivanušec tegen RKC meer dan 1.5 keer, wordt je inzet 2.02 keer uitbetaald.

De thuisploeg moet het in aanvallend opzicht vooral hebben van Michiel Kramer. De lange spits heeft echter nog niet de vorm van vorig seizoen te pakken. Minimaal één schot op doel levert 2.20 keer je inzet op.

Live op tv

RKC - Feyenoord begint zaterdagavond om 18:45 uur. Het duel is live te zien bij ESPN. Op hetzelfde tijdstip gaat nummer twee AZ op bezoek bij nummer zeven Excelsior. Het duel in Rotterdam is live te volgen bij ESPN 3.