Vernieuwd Ajax begint aan Eredivisie-avontuur en moet met Heracles afrekenen

Ajax neemt het zaterdagavond tegen Heracles Almelo op in de Eredivisie en staat voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De meningen zijn verdeeld over de voorbereiding en aankopen van de Amsterdammers, waardoor het duel met de Almeloërs een interessant affiche oplevert. Bij bookmaker JACKS.NL zijn mooie odds te vinden voor een doelpuntrijk duel van Ajax!

Steven Bergwijn gaat achter de bal aan
© PROSHOTS | 12-08-2023 13:00

Steijn rekent op Bergwijn in nieuwe seizoen

Steven Bergwijn is met het vertrek van Dusan Tadic de nieuwe aanvoerder van Ajax en trainer Maurice Steijn ziet de vleugelspeler als zijn vaste linksbuiten. Bergwijn werd het afgelopen seizoen voor veel geld binnengehaald en maakte een sterke start in Amsterdam, maar viel daarna ietwat weg. Opent de Nederlander de score tegen Heracles? Dan pak je bij JACKS.NL maar liefst 5.40 keer je inleg.

VOOR €14,99 PER MAAND

Ook bij de bookmakers is Ajax torenhoog favoriet en dat wordt teruggezien in de odd van 1.19 voor een overwinning. Daarom is het soms verstandig een specifiekere bet te kiezen om de winst te verhogen. Wint Ajax met 3-0 en maakt Berghuis een treffer? Dan krijg je maar liefst 12.50 keer je inleg!