Topwedstrijd in de Kuip: pak tot zeven keer je inleg bij Twentse zege!

Het goed presterende FC Twente gaat zondag op bezoek bij Feyenoord, dat in de afgelopen twee Eredivisiewedstrijden slechts één punt pakte. Kan de ploeg van Ron Jans net als vorig jaar opnieuw stunten met een zege in de Kuip? Holland Casino heeft een aantal mooie odds klaarstaan voor deze topwedstrijd!

Zerrouki, middenvelder van FC Twente
© PROSHOTS | 08-10-2022 19:00
  • Tip: Feyenoord wint en er vallen drie of meer doelpunten (2.30)
  • Tip: FC Twente wint en er vallen drie of meer doelpunten (7.00)
  • Tip: Danilo scoort (2.10)

Positieve statistieken FC Twente

De laatste zes onderlinge ontmoetingen tussen beide ploegen wist Feyenoord niet één keer te winnen. Sterker nog, de laatste twee confrontaties eindigden in een zege voor de Tukkers. In december 2021 schakelden ze de Rotterdammers uit in het bekertoernooi en op de slotdag van de Eredivisie was Twente met 1-2 te sterk in de Kuip.

Er werd de laatste drie wedstrijden liefst dertien keer gescoord in de thuishaven van Feyenoord. De Rotterdammers waren achtereenvolgens te sterk voor FC Emmen (4-0), Sparta (3-0) en Sturm Graz (6-0). Vallen er zondag weer drie of meer doelpunten in de Kuip? Als dat gebeurt en Feyenoord wint, pak je 2.30 keer je inzet. Op een overwinning van FC Twente in combinatie met drie of meer doelpunten, zie je liefst zeven keer je inleg terug!

Danilo tegenover oude liefde

Danilo beleefde als Ajax-huurling een zeer succesvol dienstverband bij FC Twente. De Braziliaanse spits was in 33 wedstrijden goed voor 17 doelpunten en leverde een belangrijke bijdrage aan de tiende plaats van de Tukkers. Sinds dit seizoen komt Danilo met succes uit voor Feyenoord. De 23-jarige aanvaller maakte er al zes in de Eredivisie. Op goal van Danilo tegen zijn oude werkgever staat een quotering van 2.10.