Super Sunday-actie: pak 50 keer je inzet met deze boosted odd van Jack’s!

Met de wedstrijden PSV – Feyenoord en AZ – Ajax is het dit weekend Super Sunday in de Eredivisie! Daarom heeft sportbookmaker Jack’s een mooie actie in petto: nieuwe spelers pakken vijftig keer hun inleg als alle teams scoren!

Ajax-aanvaller Steven Bergwijn
© PROSHOTS | 18-09-2022 09:00

Ajax, Feyenoord en AZ beleefden afgelopen midweek wisselende resultaten in Europa. Ajax ging in de slotfase onderuit tegen Liverpool, Feyenoord verpulverde Sturm Graz en AZ boekte een moeizame zege op FC Vaduz. PSV zag haar uitwedstrijd tegen Arsenal worden uitgesteld wegens het overlijden van Koningin Elizabeth.

Zondag staat de top vier van de Eredivisie dus in twee onderlinge duels tegenover elkaar. Om de Super Sunday nog mooier te maken, heeft Jack’s een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers. Als Ajax, PSV, Feyenoord en AZ allemaal scoren, pak je vijftig keer je inzet!

Welkomstactie Jack's

Boost activeren

De speciale welkomstactie werkt heel simpel. Maak een account aan bij Jack's Casino & Sports. Stort vervolgens minimaal €10 en selecteerde bonus om de Odds Boost te activeren. Kies voor de Odds Boost "Beide teams scoren in beide wedstrijden - PSV - Feyenoord en AZ - Ajax". Om in aanmerking te komen voor deze actie dien je 24 jaar of ouder te zijn en vòòr zondag 18 september 13:30 te hebben ingezet op deze boost. Zie de actiepagina van Jack's voor alle bonusvoorwaarden.

Welkomstactie Jack's