Stunt van nummer acht tegen PSV wordt maar liefst 13.00 keer uitbetaald!

Na tien winstpartijen in de eerste tien competitiewedstrijden gaat PSV dit weekend op bezoek in Overijssel bij Heracles Almelo. De Almeloërs werden deze week in de strijd om de KNVB Beker uitgeschakeld door de amateurs van HHC Hardenberg, maar doen het in de Eredivisie tot dusverre verrassend goed. De ploeg van trainer John Lammers staat met twaalf punten op een keurige achtste plaats. Kunnen ze de koploper verrassen?

Jordan Teze, verdediger van PSV
© PROSHOTS | 03-11-2023 14:00
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren (2.12)
  • Tip: PSV wint beide helften (2.04)
  • Tip: Lozano scoort (2.45)

PSV vanzelfsprekend topfavoriet

De equipe van Peter Bosz is natuurlijk de topfavoriet voor het onderonsje zaterdagmiddag. Voor een overwinning van de Eindhovenaren wordt slechts 1.21 keer je inzet uitbetaald. Bij een overwinning van de thuisploeg wordt maar liefst 13.00 keer je inzet uitgekeerd. Heracles wist dit seizoen in elke thuiswedstrijd tot scoren te komen. Sterker nog: in vier van de vijf thuiswedstrijden werden minimaal twee doelpunten gemaakt door de Almeloërs. Komen ze tegen PSV wederom tot scoren, maar trekt de uitploeg aan het langste eind, betaalt JACKS.NL 2.12 keer je inzet uit.

PSV daarentegen heeft dit seizoen bijna iedere helft winnend afgesloten in de Eredivisie. In zeventien van de 20 helften stapten de Eindhovenaren als winnaar van het veld. Alleen de eerste helft tegen Vitesse, Sparta en Ajax werden niet gewonnen. Wint PSV tegen Heracles wederom beide helften, levert dat 2.04 keer je inzet op.

Free Bet tot €100!

Wederopstanding van Lozano

Hirving Lozano begon enigszins moeizaam aan zijn tweede periode in Eindhoven. Na een hat-trick tegen Ajax lijkt de Mexicaan echter in bloedvorm. In minder dan 400 minuten in de Eredivisie kwam hij reeds tot 22 doelpogingen, waarvan er negen op doel gingen, en scoorde hij vier doelpunten. Een doelpunt van de voormalig speler van Napoli levert bij JACKS.NL 2.45 je inzet op. Ook minimaal twee schoten op doel van zijn voet lijkt een gokje waard voor 2.50 keer je inzet.

Live op tv

Heracles - PSV is de eerste Eredivisiewedstrijd dit weekend. Op het kunstgras van het Erve Asito in Almelo wordt zaterdagmiddag om 16:30 uur afgetrapt. De wedstrijd is live te zien bij ESPN 2.