PSV wil alleen maar winnen tegen RKC: pak 2.55 keer je inleg!

PSV mag zich na de Champions League-return weer opmaken voor de Eredivisie. In speelronde vier van de competitie gaat de ploeg van Peter Bosz op bezoek bij provinciegenoot RKC, dat dit seizoen nog geen wedstrijd wist te winnen. Wij geven je een aantal wedtips voor RKC - PSV!

Noa Lang en Patrick van Aanholt in actie voor PSV
© PROSHOTS | 02-09-2023 07:00
  • Tip: PSV wint en houdt de nul (2.55)
  • Tip: Luuk de Jong scoort (1.88)
  • Tip: PSV wint en De Jong scoort (1.95)

Wereld van verschil

De resultaten uit de seizoenstart van RKC en PSV zijn een wereld van verschil. De Waalwijkers verloren alle drie hun Eredivisie-wedstrijden en bungelen in de degradatiezone, en PSV is met zes punten uit twee duels zeer voortvarend begonnen aan het seizoen. Zaterdagavond staan RKC en PSV tegenover elkaar in het Mandemakers Stadion. Voor een overwinning van RKC pak je bij bookmaker JACKS.NL 8.00 keer je inleg. Op een zege van de bezoekers staat een quotering van 1.35.

Free Bet tot €100!

Tot 2.55 keer je inzet voor PSV-overwinning

PSV doet het met zes punten uit twee duels dus prima in de Eredivisie. Daarin scoorde het ook meteen vijf keer. RKC heeft wat meer moeite met het netje vinden. De ploeg van Fraser scoorde dit seizoen pas twee keer en ook de recente resultaten tegen PSV zullen niet al te hoopgevend stemmen. Beide ontmoetingen eindigden in een 1-0 overwinning voor de ploeg uit de lichtjesstad. Pakken de Eindhovenaren zaterdag opnieuw de volle buit en houdt het daarbij de nul, dan zie je je inzet 2.55 keer uitbetaald worden.

Luuk de Jong is de laatste wedstrijden niet te stoppen voor PSV. De voormalig Oranje-international was tegen Sturm Graz, Vitesse en Rangers telkens trefzeker en houdt miljoenenaankoop Pepi daarmee op de bank. Weet De Jong tegen RKC opnieuw te scoren, dan pak je 1.88 keer je inleg bij JACKS.NL. Wint PSV daar ook nog eens bij, dan zie je je inzet 1.95 keer worden uitbetaald.

RKC - PSV live op tv

RKC - PSV begint zaterdag om 20:00 uur. Het duel tussen de nummer zeventien en vier van de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN.