PSV wil tegen Vitesse weer eens winnen: odds tot 2.43 keer je inleg!

PSV krijgt zondag in het eigen Philips Stadion bezoek van Vitesse. De Arnhemmers bleven tegen AZ en in de Gelderse derby tegen NEC nog ongeslagen en zullen die reeks tegen PSV graag voort willen zetten. De laatste keer dat de geel-zwarten in Eindhoven wonnen, was tien jaar geleden. Zet bij Jack's in op PSV - Vitesse en pak tot 2.43 keer je inleg!

Ruud van Nistelrooij, trainer van PSV
© PROSHOTS | 21-01-2023 07:00
  • Tip: PSV wint en beide ploegen scoren (2.43)
  • Tip: PSV scoort één of twee keer (1.93)
  • Tip: Xavi Simons scoort (2.12)

PSV - Vitesse betekent een ontmoeting tussen de nummer vier en veertien van de Eredivisie. De thuisploeg verspeelde afgelopen weekend in de slotfase hele dure punten tegen tien man van Fortuna Sittard (2-2). Ook Vitesse boekte een teleurstellend resultaat. Ondanks dat oud-Vitessenaar Tannane al vroeg rood pakte voor concurrent NEC, bleef de ploeg van Cocu in eigen huis steken op 0-0. Kijkend naar de ranglijst en recente ontmoetingen is PSV favoriet. Wél blijkt de defensie van de thuisploeg niet helemaal waterdicht: in vijf van de laatste zes wedstrijden incasseerde het een goal. Wint PSV van Vitesse, maar krijgt het daarbij wel een doelpunt om de oren, dan pak je 2.43 keer je inzet.

PSV verloor met Gakpo en Madueke veel aanvalskracht

PSV zag deze transferwindow met Cody Gakpo en Noni Madueke twee zeer waardevolle aanvallers vertrekken. De pijlsnelle Madueke was een plaag voor menig Eredivisie-verdediger, en Gakpo kroonde zich tot topscorer en assistkoning van de eerste seizoenshelft. Wie hun goals gaat opvangen is nog even de vraag. Daarnaast treffen de Eindhovenaren met Vitesse een tegenstander die in 2023 pas één goal om de oren kreeg. Heeft PSV ook moeite met de Arnhemse defensie? Als PSV niet meer dan twee keer scoort, pak je 1.93 keer je inzet.

2.12 keer je inzet voor goal Simons

Xavi Simons kende een ongelooflijke eerste seizoenshelft bij PSV. De flegmatieke speler schoot zichzelf naar een hoge positie in het topscorersklassement en mocht als beloning mee naar het WK, waar hij zijn debuut maakte voor Oranje. Ook 2023 begint productief voor Simons: in de afgelopen twee wedstrijden was hij allebei trefzeker. Is het tegen Vitesse opnieuw raak voor de oud-speler van Barcelona en PSG, dan zie je je inzet 2.12 keer terug.