PSV wacht zware uitwedstrijd tegen NEC: bijna vijf keer je inzet met deze wedtips!

Het PSV van Ruud van Nistelrooij gaat zaterdag in het Goffertstadion op bezoek bij NEC. De Eindhovenaren zijn na het gelijkspel tegen Vitesse zo goed als zeker uitgeschakeld in de titelstrijd. Lukt het de Eindhovenaren tegen NEC wel weer te scoren? Speel mee met deze wedtips bij Jack's en pak tot 4.80 keer je inzet!

Xavi Simons, speler van Oranje en PSV
© PROSHOTS | 01-04-2023 08:00
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren (3.30)
  • Tip: Simons scoort (2.70)
  • Tip: Dimata scoort (3.60)

NEC en PSV stonden eind oktober voor het eerst dit seizoen tegenover elkaar in de Eredivisie. De manschappen van Ruud van Nistelrooij waren destijds met 3-0 te sterk. Winnen de rood-witten zondag opnieuw, dan zie je je inzet 1.70 keer terug. Blijven de punten in De Goffert, dan pak je 4.80 keer je inzet.

6 x €10 Free Bet

NEC is de laatste wedstrijden lekker op schot. De ploeg van Rogier Meijer scoorde elf keer in de laatste vijf wedstrijden. Gezien de laatste uitslagen van PSV is het goed mogelijk dat NEC zaterdag opnieuw het netje vindt. De Eindhovenaren hielden in de laatste vijf wedstrijden namelijk slechts één keer de nul. Scoren beide ploegen zaterdag opnieuw, dan pak je 1.72 keer je inzet. Scoren beide ploegen en wint PSV, dan wordt die odd verhoogd naar 3.30.

Simons en Dimata op dreef

De transfer van Xavi Simons naar PSV is een schot in de roos gebleken. De dynamische middenvelder scoorde dit seizoen al dertien keer en is met Douvikas gedeeld topscorer van de Eredivisie. Dat komt mede door zijn drie goals in de laatste vier wedstrijden. Is hij uit bij NEC opnieuw trefzeker, dan pak je 2.70 keer je inleg. NEC kan dit seizoen bouwen op Landry Dimata. De 25-jarige spits was in 22 wedstrijden al acht keer trefzeker. In de laatste twee thuiswedstrijden van de Nijmegenaren maakte hij drie goals. Op een goal van de Belg staat een quotering van 3.60.

NEC - PSV live op TV

NEC - PSV begint zondag om 20:00 uur. De wedstrijd is live te zien op ESPN . Bekijk hier waar je de andere Eredivisiewedstrijden live ziet. Daarnaast staat in dit artikel een welkomstactie waaarmee je 100x je inzet pakt als Feyenoord wint van Sparta.