PSV wacht lastige uitwedstrijd bij FC Utrecht: odds, wedtips en tv-gids!

Enkele dagen na de Europese deceptie van PSV tegen Sevilla staat er ook in de Eredivisie weer een lastige uitwedstrijd te wachten. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij FC Utrecht, de nummer zeven van de Eredivisie. Loopt PSV wederom tegen puntverlies aan? Dan krijg je 1.97 keer je inzet bij Jack’s!

Xavi Simons, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 18-02-2023 20:00
  • Tip: beide teams scoren (1.61)
  • Tip: Utrecht wint of speelt gelijk (1.97)
  • Tip: Xavi Simons scoort (4.00)

Utrecht-uit: altijd lastig, PSV is de definitie van wisselvalligheid

Waar FC Utrecht het Eredivisieseizoen nog teleurstellend begon, lijken ze het nu steeds meer op de rit te krijgen. Onder leiding van Michael Silberbauer wordt er weer aantrekkelijk voetbal gespeeld in de Domstad, en dat is ook te zien aan een paar resultaten. Onder meer Feyenoord (1-1) en twee keer AZ (5-5 en 1-2 winst in de beker) werden verrast.

Dat is geen goede voorbode voor PSV, de club die dit seizoen de definitie van wisselvalligheid is. Afgelopen zaterdag bliezen de Eindhovenaren FC Groningen nog met 6-0 omver, maar donderdag was het verval tegen Sevilla erg groot (3-0 verlies). Met het publiek in de Galgenwaard erachter zou het duel nog wel eens gekke vormen aan kunnen nemen. Dat beide ploegen scoren (1.61) en dat Utrecht wint of een gelijkspel weet te behalen (1.97) zit dan ook wel in het vat.

Lichtpuntje in de lichtstad: Xavi Simons

Waar de druiven momenteel zuur smaken bij PSV, zit er toch één zoete tussen. Xavi Simons laat wekelijks zien dat hij één van de beste spelers van de Eredivisie is. De 19-jarige aanvallend ingestelde speler speelt ijzersterk en illustreerde zijn vorm met een prachtige treffer en assist tegen Groningen afgelopen weekend. Voor een doelpunt van Simons krijg je liefst vier keer je inzet bij bookmaker Jack’s.

FC Utrecht - PSV live op TV

FC Utrecht - PSV begint zondag 19 februari om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3. Bekijk hier welke Eredivisie-wedstrijden nog meer worden afgewerkt.