PSV opnieuw te sterk voor Feyenoord? 100 keer je inleg voor Eindhovense zege!

Feyenoord en PSV trekken zondag ten strijde in De Kuip. Eerder dit seizoen eindigde de onderlinge ontmoeting in een spectaculaire 4-3 overwinning voor de Eindhovenaren. Is Ruud van Nistelrooij zondag opnieuw de baas over Slot? Bij bookmaker Jack's pakken nieuwe spelers van 24 jaar of ouder 50 tot 100 keer hun inleg voor het voorspellen van de juiste winnaar!

Anwar El Ghazi in actie namens PSV
© PROSHOTS | 04-02-2023 06:00

PSV laatste twee wedstrijden ongeslagen tegen Feyenoord

PSV-fans zullen 18 september 2022 nog goed kunnen herinneren. Na een weergaloze voetbalstrijd waren de Eindhovenaren namelijk met 4-3 te sterk voor Feyenoord. Verdediger Obispo kroonde zich in dat duel tot matchwinner. Ruim vier maanden later nemen de ploegen het tegen elkaar op in De Kuip. De laatste twee onderlinge ontmoetingen bleef PSV ongeslagen tegen de ploeg van Slot. Kijkend naar de meest recente resultaten, liet Feyenoord afgelopen speelronde punten liggen, terwijl PSV eenvoudig won van Go Ahead Eagles. Trekken de Brabanders die vorm door in Rotterdam-Zuid?

Voorspel de juiste winnaar en pak 50 tot 100 keer je inzet

Om de Eredivisie-topper van zondag nog wat mooier te maken, heeft Jack's een fraaie welkomstactie in huis. Nieuwe spelers pakken namelijk 50 tot 100 keer hun inleg voor het voorspellen van de juiste winnaar van Feyenoord - PSV.

50 of 100 keer je inzet voor Feyenoord - PSV
  1. Maak een account aan bij Jack's.
  2. Stort geld op je account en claim je bonus. (Bij storting minimaal € 20 krijg je een boosted odd van 50, bij storting minimaal € 100, pak je de boosted odd van 100 keer je inleg.)
  3. Zet in op Feyenoord of PSV. Let op: je kunt maximaal € 1 inzetten.

Feyenoord - PSV live op tv

Feyenoord - PSV is zondag 5 februari om 14:30 uur live te zien op ESPN 1.

Bonusvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze promotie dien je 24 jaar of ouder te zijn en na 2 februari 12:00 uur een account te hebben aangemaakt bij Jack's. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.