PSV reist af naar Spakenburg: pak tot 2.55 keer je inzet voor Eindhovense zege!

In de eerste halve finale van de TOTO KNVB Beker gaat PSV dinsdag op bezoek bij amateurclub Spakenburg. Lukt het de Eindhovenaren door te stoten naar de finale in De Kuip of zorgt Spakenburg opnieuw voor een stunt? Lees hier wedtips, quoteringen en een gids waar je Spakenburg - PSV live ziet!

Luuk de Jong, spits van PSV
© PROSHOTS | 04-04-2023 18:00
  • Tip: PSV wint en beide team scoren (2.55)
  • Tip: Spakenburg scoort (2.00)
  • Tip: Luuk de Jong scoort (1.53)

Tot 2.55 keer je inzet als PSV wint

Spakenburg is bezig aan een echt bekersprookje. De nummer tien van de Tweede Divisie is door overwinningen op FC Groningen en FC Utrecht de derde amateurploeg ooit die de halve finale van de TOTO KNVB Beker bereikt. Daarin wacht Spakenburg op eigen terrein een ontmoeting met topploeg PSV. De Eindhovenaren hielden de laatste negen wedstrijden slechts twee keer de nul. Lukt het Spakenburg ook te scoren tegen PSV, dan pak je 2.00 keer je inleg! Verwacht je daarbij ook nog eens een overwinning van PSV? Dan pak je 2.55 keer je inzet. Maak daarvoor de combinatie van weddenschappen 'PSV wint' en 'beide ploegen scoren'.

Veilig en betrouwbaar

Dubbelslag De Jong tegen NEC

Luuk de Jong was afgelopen zaterdag voor het eerst sinds 26 februari eindelijk weer trefzeker. De boomlange spits had met twee doelpunten tegen NEC een belangrijk aandeel in de 2-4 zege op de Nijmegenaren. Weet hij tegen Spakenburg opnieuw het net te vinden, dan pak je 1.53 keer je inzet. Ook kun je inzetten op een goal van de thuisploeg. Scoort Spakenburg de eerste of laatste goal, dan zie je je inleg 5.60 keer terug.

Spakenburg - PSV live op TV

Spakenburg - PSV begint dinsdag om 20:00 uur en is live te zien op ESPN. Bekijk op onze pagina Voetbal op TV welke wedstrijden nog meer op het programma Stan.