PSV naar het hoge noorden: pak bijna drie keer je inleg bij Jack's!

Drie dagen na de nederlaag op bezoek bij Arsenal wacht PSV een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij gaat tegen de nummer zestien van de Eredivisie voor de derde overwinning op rij en wil mee blijven doen in de top van de competitie. Bij Holland Casino pak je 2.85 keer je inzet!

Xavi Simons, middenvelder van PSV
© PROSHOTS | 22-10-2022 20:00
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren (2.85)
  • Tip: Gakpo geeft een assist (2.00)
  • Tip: Gakpo scoort (2.20)
  • Tip: Simons scoort (2.55)

 

PSV scoort veel, maar incasseert ook veel goals

PSV is met 35 gemaakte doelpunten de meest scorende ploeg van de Eredivisie. Het is maar goed ook dat de Eindhovenaren zoveel scoren, want doelman Benitez moest al veertien keer vissen. Hij hield slechts twee wedstrijden de nul. Wat betreft tegendoelpunten behoort PSV daarmee tot de middenmoot van de Eredivisie. Slaagt FC Groningen er ook in de Eindhovense defensie te verschalken? Als PSV wint en beide ploegen scoren, pak je 2.85 keer je inleg.

Gakpo topscorer én assistkoning

Cody Gakpo is niet alleen topscorer van de Eredivisie, de vleugelspeler van PSV heeft ook de meeste assists (7) van de competitie achter zijn naam staan. Bedient de international tegen FC Groningen opnieuw een medespeler? Dan pak je twee keer je inzet. Op een goal van Gakpo staat zelfs een odd van 2.20.

Droomweek Xavi Simons compleet?

Xavi Simons werd vrijdag voor het eerst opgeroepen voor de voorlopige voorselectie van Louis van Gaal voor het WK 2022. Het jeugdige talent scoorde afgelopen weekend twee keer tegen FC Utrecht en liet zich tegen Arsenal ook weer van zijn goede kant zien. De middenvelder is met acht doelpunten tweede op de topscorersranglijst. Slaagt hij er tegen FC Groningen opnieuw in het netje te laten bollen, dan zie je 2.55 keer je inzet terug.