PSV hervat Eredivisie tegen Cambuur: hoge odd op hoofdrol Gakpo!

PSV opent de achtste speelronde van de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. De Eindhovenaren pakten net voor de interlandbreak de koppositie door een spectaculaire overwinning op Feyenoord. Cody Gakpo was met een goal en drie assists de grote man in die wedstrijd. Is hij tegen Cambuur weer belangrijk voor zijn ploeg? Holland Casino heeft een aantal mooie odds klaarstaan!

Cody Gakpo scoorde een goal en gaf drie assists tegen Feyenoord
© PROSHOTS | 30-09-2022 16:00
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren (2.40)
  • Tip: PSV wint en er vallen vier of meer doelpunten (2.25)
  • Tip: Cody Gakpo scoort 2 of meer doelpunten (6.50)

PSV maakte 28 goals in 7 wedstrijden

Wedstrijden van PSV staan dit seizoen bijna garant voor veel doelpunten. De ploeg van Ruud van Nistelrooij scoorde in zeven wedstrijden al 28 keer en maakt daarmee gemiddeld vier goals per wedstrijd. Ook de laatste wedstrijd tegen Feyenoord leverde een waar doelpuntenspektakel op. Wint PSV en vallen er meer dan vier doelpunten in de wedstrijd? Dan levert dat een mooie uitbetaling van 2.25 keer je inleg op.

PSV heeft dit seizoen grote moeite met het schoonhouden van het doel. De Eindhovenaren hielden alleen in de thuiswedstrijd tegen RKC (1-0) de nul, maar kregen verder in alle wedstrijden een tegengoal. Slaagt SC Cambuur er ook in Walter Benitez te verschalken? Als PSV wint en beide teams scoren, pak je liefst 2.40 keer je inleg.

Gakpo op dreef

Cody Gakpo was in laatste drie duels trefzeker voor PSV en scoorde tijdens de interlandperiode ook nog eens tegen Polen. De laatste wedstrijd voor de Eindhovenaren tegen Feyenoord bewees de international dat hij ongelooflijk belangrijk is voor zijn ploeg met drie assists en een goal. Op een nieuwe goal van de aanvaller staat een quotering van 2.00. Als hij er twee of meer in het netje legt, pak je via de boosted odd zelfs 6.50 keer je inzet!

Ideal bonus krijg € 50